Ve hamileyim allah isteyen herkese nasip eder inşallah bu güzel mutluluğu ultrasonda görmedik ama perşembe inşallah görecez Duanızı eksik etmeyin ne olur dış gebelik geçirmiştim bir yıl önce bu kez bu acıyı yaşam inşallah dayanamam btcg 624 hamile arkadaşlarımız var bu değer ile ultrasonda görmemem normal mi
Bende iki yildir sabirla bekliyorum canim, bi iki güne adet olucam, yani adet olursam bu ay ikinci kez aşılama olacam. Iki ay once ilk asilama mi oldum ama oda tutmadi. Anne baba olmak bize nasip olacak mi acaba diye dusunuyorum bazen.. :-S
Sakin boyle dusunme.. Allahin takdiri var.. belkide 2 senedir cocugun olmamasinda bir hayir vardi.. belki olucakdi ama 1 sene sonra olecekdi.. Rabbim iyiliklerinden dolayi bu aciyi kaldirdi senden uzulme isyanda etme sabir et canimmm.. Bakkgor hepimiz insallah hamile kalacagizzz
Elıf ben bişşi okudum ama ınternet yanı o sekılde kolay oluyomus sanada solım dedım sımdı ılıskıden sonra spermın bı kısmı dısarı akıyo ya onu temız bı kaba alıyomusn ondan sonra tek kulanımlık emjektore cekıp ayaklarını havaya kaldırıp ıcıne o enjktodekı spermı hızlıca bosatıyomusun duydun mu bılmoyorum ama yapanlar yaxmıstı valla kadın ben 2 gebelıgomdede boyle kaldım dıyo 🙂
Iki bucuk yillik evliyim canim, ilk bes ay korunduk, sonra bebegimiz olsun istedik ama hala bekliyoruz canim. Hamişlerin duasi kabul olur derler, hamişler bizim için dua edin Olurmu <3
Sakin boyle dusunme.. Allahin takdiri var.. belkide 2 senedir cocugun olmamasinda bir hayir vardi.. belki olucakdi ama 1 sene sonra olecekdi.. Rabbim iyiliklerinden dolayi bu aciyi kaldirdi senden uzulme isyanda etme sabir et canimmm.. Bakkgor hepimiz insallah hamile kalacagizzz
Kizlar bence ben hamileyim.. Bu bir his ondan ziyade anormal hallerim daha yeni kaltim wc gudecekdim basim dojdu gozlerim karardi boyle midm bulandi yataga attim kendi elim ayagim uyustu.. Anlamiyorum.neoluyo bana.. her sabah atesim.yuksek nebilimm..
Ruyamda kayinbabam yeni evine gelenler oyuncak kiz bebek alip geliyor dedi
.
Sordum.neden? Seni hamile duymuslar hamile saniyolar dedi...
Bilmiyorum