Ama herkes de olmaz. Hatta ben 3hamilelik yaşadım ilk hamileliğim de çoook ağır göğüs agrisi çektim ikinci de hic olmadi bu defa hafif var' yani illa olacak diye birşey yok
Yani canm demek istediğim Karnım kasiklarim belme ağrılar giriyor ve bi kaç gündür tansiyonum bayagi düşüyor ve sürekli bişey yemek istiyorum ne yapcam bilmiyorum
Slm kızlar dün akşam üç mesaj yazdm ama üçü de gözükmedi üye olmadgm için mi acba blmym da nse hamils olan arkdslara sormuştum göğüs ağrısı cektinzmi kizlar bnm göğüslerim şiş ama hiç ağrı yok normalde adet olcagmda bi hafta önceden göğüs ağrım başladı bide Karnım kasiklarim cok ağrıyor öyle şeyler oldmu size yardımcı olun lütfen kızlar
Ay canim bende seni ozledim 🙂 inanirmisin sesiniz cikmayinca, acaba nasil oldular diye merak ediyorum sizi. Bende aslında beynimi bununla mesgul etmek istemiyorum ama istem dişi giriyorum hep, burdaki arkadaslar i merak ettigim için :-D
Sagol canim Cvp için. Bu arada nasilsin hersey yolundadir insaallah ?
Hatun cum bi sorum daha var, evde ne zaman test yaptiniz adet olmadan mi Yoksa adet günü gecince mi yaptiniz ?
Bütün hamişler Cvp verebilirsiniz 🙂