Anason göğüs agrisi bende çok şiddetli değil ama var adet günumde basladi adet olmayınca biraz daha ağırlasti'
Canim bende bunlari yasiyorum adet belirtilerim bunlar. Ama belli de olmaz tabii. Benimde uç dort gün onceden baslar.Slm kızlar dün akşam üç mesaj yazdm ama üçü de gözükmedi üye olmadgm için mi acba blmym da nse hamils olan arkdslara sormuştum göğüs ağrısı cektinzmi kizlar bnm göğüslerim şiş ama hiç ağrı yok normalde adet olcagmda bi hafta önceden göğüs ağrım başladı bide Karnım kasiklarim cok ağrıyor öyle şeyler oldmu size yardımcı olun lütfen kızlar
Ay canim bende seni ozledim 🙂 inanirmisin sesiniz cikmayinca, acaba nasil oldular diye merak ediyorum sizi. Bende aslında beynimi bununla mesgul etmek istemiyorum ama istem dişi giriyorum hep, burdaki arkadaslar i merak ettigim için :-DSlm meleklerim Nasılsıniz Vala bi gün düzgün girmeyince özledim sizi
Biraz erken canim cikmaz bence..Mrb kızlar. Adetime 10 gün var erken gebelik testinde cıkarmı sizce?
Sagol canim Cvp için. Bu arada nasilsin hersey yolundadir insaallah ?adet olacagn gunlerde daha da fazlalasyor canm bn her defasnda adet oldum zannediyordum akintidan dolayi