Isyan etme canim Allah kimi neyle sinicak bilinmez.. ya hic imkan olmasaydi??
Sabeet ben hep ole diyom demeye calisiyom.
O ndan bana gelen hpsuma gitmesede O verdiya raziyim..
Kimlee icin neleri cekiyoruz kahir,Allah icin sabretmekde zor degil..
Oyle seyler deme canim
Aminn canim benim insallahhh pazartesi belli olur artik.. acikcasi umutluyum cunki farkli kasik agrisi cekdim adetime 10 gun varken bas donmesi kusma vs yasadim.. vucudum atesim yukser her sabah.. son iki aydir arada olurdu ama su son 4 gundur hersabah atesle uyaniyom..
Ki bugun yaptim test 4 gun once yapilandan degildi..
Oyuzden umutluyum ama Rabbim neyi takdir edicek bilmiyom..
Hamilelikde olur adette olur veya baska rahatsizlikdan bunlar olur kismet..
Isimiz dualarda
kafanııı cokkk karıstırma canmm elfidamın söledilne katılıorum farklı bi doktora git bence bazıları kafa karıstırmayı sevio heralde stress yapma hem sana hem bebişe ii olmaz
Hiç hamile olmadim, dusuk de yapmadim canim. Elalem gerdek gecesi hamile kaliyo ben iki yili gecti, olmuyo olmuyo. Asilama olucam ama allah biliyor, allah dilerse olur insaallah...
bende de bir çok belirti mevcut fakat çatlatma iğnesi, progestan vs. gibi ilaçlar nedeniyle oluşan şeyler diye düşünmeye başladım artık. bir seneyi geçti bebeğim olmuyor bu ay ilk defa çatlatma tedavisine başladı doktorum çünkü görünen hiç bir sıkıntımız yok. kafayı yemek üzere olduğum bir anda bu siteye rastladım okuyup paylaşıp rahatlıyorum en azından yalnız olmadığını bilmek biraz rahatlatıyor insanı.
Canım ben zaten adet olmustum da üstüne görme olabilir diye test yaptım baş dönmesi kasık ağrısı falan var diye ama o sanırım taş var bende onun ağrısı
Hoşgeldin havva 🙂 evet cnm yanlz değilsin bebis isteyen bi sürü kişi var bak burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz moral veriyoruz birbirimizi hiç tanımıyoruz ama dua ediyoruz ne biliyim ya allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
bende de bir çok belirti mevcut fakat çatlatma iğnesi, progestan vs. gibi ilaçlar nedeniyle oluşan şeyler diye düşünmeye başladım artık. bir seneyi geçti bebeğim olmuyor bu ay ilk defa çatlatma tedavisine başladı doktorum çünkü görünen hiç bir sıkıntımız yok. kafayı yemek üzere olduğum bir anda bu siteye rastladım okuyup paylaşıp rahatlıyorum en azından yalnız olmadığını bilmek biraz rahatlatıyor insanı.