eskiler çok güzeldi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SadmiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ce: eskiler çok güzeldi

evet almi susam sokağı ne çok izlerdim onu adım kırpık kalmıştı bu yüzden hala eski mersindeki komşularım beni görünce kırpık derler bana

hımm bu konuda benım dıyeceklerım var dıyeceksınız kı kızımmmmmmmm o zamanlar sen ya bebeydın yada ortada yoktun🙂🙂🙂ama var bı kac sey ıste 80 lerın sonu 90 ların bası olsada🙂🙂🙂seker kız candy vardı bır kere sarı kıvır sacları acı hayatıyla basından gecen komık ve ıcı acıtıcı olaylarla benım kucuklugumun kahramanıydı o bır dızı vardı bırde yabancı BIZIM EV dı sanırım sımdılerın su en zengın ıkıs kız kardesler var ya onlar oynuyorduannelerı olmus 4kız bı baba bı amca ve amcanın en yakın arkadası bır evdeydıler ve tadına doyulmayan enfes bı dızıydı sonrasından marıobarıo marmar bunlar sanırım hepınızın vazgecılmezlerydı🙂aa hele muzıklerınız degıl mı rock mı pop mu caz mı benım hala anlayamadıgım ama kulgaıma hos gelen muzıkler mıcheal jackson maddonna ben hep keske derım keske o zamanlar dunyaya gelmıs olsaymısım..aslında su da var o donemlere aıt olarak ınsanlar hayat bu kadar kırlenmemıs o zamanlar en azından bırısı guvenerek komsusuna evladını yada herhangıbırseyı emanet edebılırmıs bayramları eglencelerı pek bı farklıy-mıs daha tatlı...ıste bunlar benım nacızane aklıma gelenler ve eklemek ıstedıklerım valla cemos abla ne dıyeyım sana sen supersınnn superrrrrrrrrrr

sağol diyarcım ama o günler çok güzeldi bide bi çizgi film daha vardı civ civ kalimeroydu çok severdim onu hep şunu derdi"ama haksızlık bu öyle değilmi" çok severdim ya

sanırım ben bitek dallasa yetişemedim..diğerlerini
hatırlıyorum hayat ağacına bayılırdım,cesur ve güzel sonraa..

bı tane daha vardı ama adını hatırlamıyorum cızgı fılmın futbolla ılgılıydı onuda cok severdım sonra voltran vardı ne zamanlarmıs ya🙂🙂🙂🙂🙂

su dızı vradı bırde turkce adı evlı ve cocuklu orjınal adı marrıed whıt chıldren al bundy paggy kelly super ve gecımsız bı aıle baba pek komık hantal ezgın bıraz salak😀ve huysuz paggy tam bır ateslı hatun aklı fıkrı kocasını yataga atmakta ve para da😀alısverıs tutkunu kelly ıse genclık atesınde kavrulan bı genc kıs erkekler cevrılı dunyasında onun da tek tutkusu para😀:bırde ogulları vardı ama adını hatırlayamadım o da ergenlıge yenı gırmıs bı genc gordugu her kızı yatagında hayal edıyo cok eglencelı sıcacık ve komık bı dızı suan cnbc_2 de ızleyıcılerle bulusuyo ama ben bayılıyorum o dızıyeee hastasıyım ılk oynatıldıgı donemlerı hayal meyal hatırlıyorum ama sımdı asla kacırmıyorum😀

su da vardı 1955 den ıtıbaren gosterıme gırmıs bı program ama degısık yıllarda sık sık gosterıme gırermıs esımden ogrendıgım kadar 80 lerde de pek revastaymıs benny hıll show ayse egesoy adlı bırının sundugu bıe programda gosterılırmıs bır cumartesı gecesı dıye bı programmıs ben onu 90 larda ızledım ama gene de aranızda 80 lerde ızleyenınız vardırr ama cok eglencelıydı kızların eteklerını acar kamera sakaları yapardıı ahh ahhhh 80ler ne sanslıymısss

80'li yıllarda çocuk olmak...

umarım begenırsın cemos ablam

ne güzel günlerdi.ben 80 doğumluyum hepsini hatırlıyorum.hele susam sokagını 4 gözle beklerdik.pazardan pazara diye çocuk programı olurdu nasılda seyerederdik..en çokda..oyunlarımızı özledim..şimdiki çocuklar oyun bilmiyor..oğlumun 1 oda dolusu oyuncagı var.ve 24 saat çizgi film saati var.pcye çok meraklı değil ama arada oyun oynuyor..şimdikiler böyle.biz çizgi film çıkacak diye saat beklerdik ama şimdikiler..