M Mügü Paylaşımcı Melek 12 Eylül 2020 #71 havada çok gıcık burda bir yagmur yağsa iyi olacak hem sıcak hemde kapalı
M Mügü Paylaşımcı Melek 12 Eylül 2020 #72 kızlar nasılsınız vallah ben çok sıkıldım ya bu akşam oğlum hadi anne biraz çıkalım dedi çıktık yuruduk 🙄iyi geldi ama korka korka yürüdüm virüs den dolayı
kızlar nasılsınız vallah ben çok sıkıldım ya bu akşam oğlum hadi anne biraz çıkalım dedi çıktık yuruduk 🙄iyi geldi ama korka korka yürüdüm virüs den dolayı
Likapam Paylaşımcı Melek 17 Eylül 2020 #75 Mügü' Alıntı: kalkayım diyecektim Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin canım kalabalık yerlere gitme sorun olmaz
Mügü' Alıntı: kalkayım diyecektim Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin canım kalabalık yerlere gitme sorun olmaz
M Mügü Paylaşımcı Melek 17 Eylül 2020 #76 Likapam' Alıntı: Kolay gelsin canım kalabalık yerlere gitme sorun olmaz Genişletmek için tıkla ... selam kalabalık bir yere gitmiyorum ya saten
Likapam' Alıntı: Kolay gelsin canım kalabalık yerlere gitme sorun olmaz Genişletmek için tıkla ... selam kalabalık bir yere gitmiyorum ya saten
M Mügü Paylaşımcı Melek 18 Eylül 2020 #78 kızlar @SadmiN ve @Likapam virüs kapmış teyzem ve oglu ardım köy-deler til çekmiyor
Likapam Paylaşımcı Melek 19 Eylül 2020 #79 Mügü' Alıntı: kızlar @SadmiN ve @Likapam virüs kapmış teyzem ve oglu ardım köy-deler til çekmiyor Genişletmek için tıkla ... Geçmişolsun canım benim kuzenim ve amcamın gelinide oldu inşallah iyi olurlar bizimkiler iyi çok şükür
Mügü' Alıntı: kızlar @SadmiN ve @Likapam virüs kapmış teyzem ve oglu ardım köy-deler til çekmiyor Genişletmek için tıkla ... Geçmişolsun canım benim kuzenim ve amcamın gelinide oldu inşallah iyi olurlar bizimkiler iyi çok şükür
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Eylül 2020 #80 bu virüs herkese bulaşacak bence Likapam' Alıntı: Geçmişolsun canım benim kuzenim ve amcamın gelinide oldu inşallah iyi olurlar bizimkiler iyi çok şükür Genişletmek için tıkla ... ya bizimkiler iyi degiler ya malesef
bu virüs herkese bulaşacak bence Likapam' Alıntı: Geçmişolsun canım benim kuzenim ve amcamın gelinide oldu inşallah iyi olurlar bizimkiler iyi çok şükür Genişletmek için tıkla ... ya bizimkiler iyi degiler ya malesef