M Misafir Forum Okuru 4 Ekim 2007 #1 evlenmeden 1 gün önce evlenmeden 1 gün önce Düğünden önce: Erkek:Elbette...Ben artık duramıyorum! bayan:Gideyim mi? Erkek:Hayır!Aklından bile geçirme... bayan:Beni seviyor musun? Erkek:Elbette... bayan:Beni hiç aldattın mı? Erkek:Hayır!Böyle bir şey nasıl aklına gelebilir? bayan:Beni hep sevecek misin? Erkek:Evet...Daima! bayan:Beni dövecek misin? Erkek:Hiçbir zaman! bayan😕ana inanabilir miyim? Düğünden sonra: (asagidan yukariya dogru okuyun)
evlenmeden 1 gün önce Düğünden önce: Erkek:Elbette...Ben artık duramıyorum! bayan:Gideyim mi? Erkek:Hayır!Aklından bile geçirme... bayan:Beni seviyor musun? Erkek:Elbette... bayan:Beni hiç aldattın mı? Erkek:Hayır!Böyle bir şey nasıl aklına gelebilir? bayan:Beni hep sevecek misin? Erkek:Evet...Daima! bayan:Beni dövecek misin? Erkek:Hiçbir zaman! bayan😕ana inanabilir miyim? Düğünden sonra: (asagidan yukariya dogru okuyun)
Mirmiga Yeni Üye Üye 4 Ekim 2007 #2 Ce: evlenmeden 1 gün önce RüYaM' Alıntı: evlenmeden 1 gün önce Düğünden önce: Erkek:Elbette...Ben artık duramıyorum! bayan:Gideyim mi? Erkek:Hayır!Aklından bile geçirme... bayan:Beni seviyor musun? Erkek:Elbette... bayan:Beni hiç aldattın mı? Erkek:Hayır!Böyle bir şey nasıl aklına gelebilir? bayan:Beni hep sevecek misin? Erkek:Evet...Daima! bayan:Beni dövecek misin? Erkek:Hiçbir zaman! bayan😕ana inanabilir miyim? Düğünden sonra: (asagidan yukariya dogru okuyun) Genişletmek için tıkla ... 😀 süperdi eline sağlık ..
Ce: evlenmeden 1 gün önce RüYaM' Alıntı: evlenmeden 1 gün önce Düğünden önce: Erkek:Elbette...Ben artık duramıyorum! bayan:Gideyim mi? Erkek:Hayır!Aklından bile geçirme... bayan:Beni seviyor musun? Erkek:Elbette... bayan:Beni hiç aldattın mı? Erkek:Hayır!Böyle bir şey nasıl aklına gelebilir? bayan:Beni hep sevecek misin? Erkek:Evet...Daima! bayan:Beni dövecek misin? Erkek:Hiçbir zaman! bayan😕ana inanabilir miyim? Düğünden sonra: (asagidan yukariya dogru okuyun) Genişletmek için tıkla ... 😀 süperdi eline sağlık ..