geçmiş olsun gül hanım inşallah en kısa zamanda iyileşir benimde kızım çok hastaydı...şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum evli melekler umarım sağlıklı ve mutlu bi bayram geçirirsiniz.....
geçmiş olsun gül hanım inşallah en kısa zamanda iyileşir benimde kızım çok hastaydı...şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum evli melekler umarım sağlıklı ve mutlu bi bayram geçirirsiniz.....
oyy güülüm gecmis olsun anam yawww ii bak cocuguna yazikk
slm evliler bu arada nasilsiniz bakalim
orkiii evet gii cok süpheciyim heral
neyse düne gelelim esim bana tektas yüzük almis onuda buz dolabina koymus aksam git dolaptan sunu getir bunu getir diyo 2 kez actim görmedim en sonunda farkettim esim diyo ne göz varmis masallah bende ona esofman takimi almistim markali ben öyle verdim bi yere koymadim valla masa hazirlamistim süslenmistim ve gecenin sonunu tahmin edersinizz
oyy güülüm gecmis olsun anam yawww ii bak cocuguna yazikk
slm evliler bu arada nasilsiniz bakalim
orkiii evet gii cok süpheciyim heral neyse düne gelelim esim bana tektas yüzük almis onuda buz dolabina koymus aksam git dolaptan sunu getir bunu getir diyo 2 kez actim görmedim en sonunda farkettim esim diyo ne göz varmis masallah bende ona esofman takimi almistim markali ben öyle verdim bi yere koymadim valla masa hazirlamistim süslenmistim ve gecenin sonunu tahmin edersinizz
aaaa ne romantik afern demekki senin kocan tahmin ettiğin gibi biri değil gayet romantik işte senin adına çok sevindim allah ömrünüzce yuvanıza şenlik versin en kısa zaman dada sanada banadaAMİİİİNNNNN......
bayraminiz kutlu olsun....Ayy canim etleri hic sorma dun butun gunum neredeyse etler ile gecti...Aman valla cok yemeyelim,simdiden biktim zaten kokusundan,sanirim herkez et pisiriyor.