evliler odası

geçmiş olsun gül hanım inşallah en kısa zamanda iyileşir benimde kızım çok hastaydı...şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum evli melekler umarım sağlıklı ve mutlu bi bayram geçirirsiniz.....

oyy güülüm gecmis olsun anam yawww ii bak cocuguna yazikk :kiamam:

slm evliler bu arada nasilsiniz bakalim

orkiii evet gii cok süpheciyim heral
neyse düne gelelim esim bana tektas yüzük almis onuda buz dolabina koymus aksam git dolaptan sunu getir bunu getir diyo 2 kez actim görmedim en sonunda farkettim esim diyo ne göz varmis masallah bende ona esofman takimi almistim markali ben öyle verdim bi yere koymadim valla masa hazirlamistim süslenmistim ve gecenin sonunu tahmin edersinizz

hepinizi öpüyom allaha emanet ollun melisler

oyy güülüm gecmis olsun anam yawww ii bak cocuguna yazikk :kiamam:

slm evliler bu arada nasilsiniz bakalim

orkiii evet gii cok süpheciyim heral
neyse düne gelelim esim bana tektas yüzük almis onuda buz dolabina koymus aksam git dolaptan sunu getir bunu getir diyo 2 kez actim görmedim en sonunda farkettim esim diyo ne göz varmis masallah bende ona esofman takimi almistim markali ben öyle verdim bi yere koymadim valla masa hazirlamistim süslenmistim ve gecenin sonunu tahmin edersinizz

hepinizi öpüyom allaha emanet ollun melisler
:dilektut:aaaa ne romantik afern
demekki senin kocan tahmin ettiğin gibi biri değil gayet romantik işte
senin adına çok sevindim allah ömrünüzce yuvanıza şenlik versin en kısa zaman dada sanada banada:hamileyim:AMİİİİNNNNN......

buda kaynanasından dert yananlara bi püf nokta:

Bak kızım benim 3 halim var.

1.Gülü göğsüme takarsam o gün sinirliyimdir.

2.Gülü kulağıma takarsam o gün orta halimdeyimdir,

3.Gülü başıma takarsam o gün iyi halimdeyimdir.

Sıra geline gelir;

Bak anne der ,benim 1 halim var.

Sigaramı yakarım, bacak bacak üstüne atarım.

Sen gülü kıçına da taksan ben yine bildiğimi
yaparım.

bayraminiz kutlu olsun....Ayy canim etleri hic sorma dun butun gunum neredeyse etler ile gecti...Aman valla cok yemeyelim,simdiden biktim zaten kokusundan,sanirim herkez et pisiriyor.

Geri