evliler odası

Anam senin bu oyunla kaynanalarımız uçar yaw .Hepsi melek
Benim kaynanamda kahvaltımızı hazırlar,sessiz dolaşır evin içinde ki uyanmayalım güya..
Kaynanam bana çok dua eder sağolsun..
Benim gibi gelini nerde bulacak ya
Kıymetimi bilir yani

Benim kaynanamda beni çok sever 😀

Milletin yanında sarı gelinim güzel gelinim gelinlerin en güzeli diye öve öve bitiremez 😀

Başka da yok sankim yaf düşüneyim bi

Hayırlı olsun hanımlar odamız..Banada uyar bu oda nede olsa 26 seneyi devirmek üzereyim..Bir ay sonra 26 bitecek inşallah..Offff of ömür geçmiş haberim yok..

Kızlar çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyor..Küçük bebeği olanlar en güzel günleriniz,kıymetini bilin..

Bu arada nedir bu kaynanalardan şikayetiniz canım..Benim kaynanamda yıllarca beraberiz,ölüm bizi ayırana kadar..Ne olmuş yani..He hı deyin geçsin..Bizler onların yaşına gelince nasıl olcaz bakalım.Allah hepimize hayırlısını versin..(Yakın zamanda kaynana olabilirim..Oğlum 25,kızım 17 yaşında)

Ne diyem kızlar şimdilik bu kadar..Hepinize kolay gelsin..

Ablam kaynanaları neden koruduğun mesajının sonundan anlaşıldı 😀Ama ne diyeyim ya her kaynana da bir değil tabi ama bazıları var ki evlere ırak yav.Ne olur onlar da gelinleriyle güzel güzel geçinse.Ben dediğin gibi hı diyorum da arkamdan yaptığı dedikodular nolacak ablam onlara da mı hı diyim yav 😀Allah için konuş...

Hayalim canım benim..Anlıyorum ne demek istediğini,elden ne gelir tatlım..Sonuçta kaynanamızın doğurduğu,yetiştirdiği evlatlarla evliyiz..İyi tarafından bakmaya çalış olaylara.Allah nasip ederse ömür boyu sürecek bu ilişki..Eşinle mutlu,huzurlu olduktan sonra gerisini boş ver..Biraz geçmişe bak,biraz geleceği düşün..Ortasını bulursun tatlım inan bana.

Bizde de hatalar oluyor,bize göre hatalar tabiki..Olmuşla ölmüşün çaresi yoktur derler..Herşeyin hayırlısı olsun ne diyelim.Yeri geliyor kendi analarımızla ters düşüyoruz,kendi çocuklarımızla anlaşamıyoruz..Sonuçta yabancı biri ne bekleyebiliriz..Sabır en güzel mükafattır..Duymadın,görmedim en güzeli bazen..Yaş ilerledikçe daha iyi anlıycaksın güzelim benim..

Sevmek yada sevmemek önemli değil kızlar ..Arada mesafeyi koruyun,saygı olsun yeter..Eşlerimizin hatırına..

Vijdan ablam haklısın onun doğurduyuyla evliyim ama o nasıl bir insan bilemiyorum.Ailesinden hiç kimseye benzemiyor.Ne tip ne de huy olarak yaa.Nasip işte bana da Rabim onu nasip etmiş ama iyi ki de nasip etmiş.Sonuçta kaynanama saygı duyuyorum tabi ki çünkü oğlunu gerçekten çok seviyorum ama ne bileyim yaa o kadar çok çektim ki onun yılan dilinin yüzünden.

Nasıl bir kadın ya sadece o da değil kocası da öyle.Dedikodu yapmadan beni bizi çekiştirmeden duramıyorlar ya.Ama bi ihtiyaca gelince arayıp hatır gönül sormaya gelince hiç bişey yok.

Ben kaynanamdan kilometlerelerce uzaktayım çok şükür dilinden de gözünden de uzağım.Ama bu bile onun benim hakkımda dedikodu yapmasını engellemiyor.Ne yapayım ne kadar zararı da dokunsa göz görmeyince gönül katlanıyor.

Onların yüzünden sinir krizleri geçirdim ben ablam anlatamam sana yaa.Allah onunla yaşayacak geline sabır versin ben bir daha yapmam o hatayı..

Bir günden bir güne arayıp da çocuklar siz gurbettesiniz açmısınız tok musunuz paranız pulunuz var mı diye sormadı.Hatta ben hamileyken onun torununu taşıyoken bile sormadı yaa.Beni geçtim torunun sağlığını bile merak etmedi.Çocuğu düşürdüm geçmiş olsun kızım üzülme diye bile aramadı yaa.Daha ben ne anlatayım ki anlattıkça geliyor dert köşesine dönecek bura.Ama o kadar doluyum ki.Rabbim elbet öbür dünyada sorar hesabını...

bu kaynanalar resmen oğullarını kıskanıyor
başka gelinlerle ne dertleri olur ki
aman ne kaynanalar var
halimize şükredelim

Kızlarr bende geldim🙂 Evlilerin iç dökme,dertleşme ve fikir alıp verme yeri...Pelinsu canım iyi düşünmüşsün pek iyi olmuş valla buradaki arkadaşlık, dostluk çıkarsız karşılıksız çünkü 🙂Hayırlı olsun tekrardan...