*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Şubat 2008 #1 evlilik aşkı öldürürmü? evet melekler evlilik aşkı öldürürmü?
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Şubat 2008 #2 Ce: evlilik aşkı öldürürmü? aşk gelip geçicidir bana göre sevgi kalıcıdır aşk zamanla alışkanlığa dönüşen bir duygudur...evlilikte bu alışkanlığı devam ettirebilirsen ne mutlu...
Ce: evlilik aşkı öldürürmü? aşk gelip geçicidir bana göre sevgi kalıcıdır aşk zamanla alışkanlığa dönüşen bir duygudur...evlilikte bu alışkanlığı devam ettirebilirsen ne mutlu...
M Misafir Forum Okuru 14 Şubat 2008 #3 Ce: evlilik aşkı öldürürmü? evlenmediğim için bilemiyecem ama öldürmez bence yani ben aşıksam aşkım bitmez
Ce: evlilik aşkı öldürürmü? evlenmediğim için bilemiyecem ama öldürmez bence yani ben aşıksam aşkım bitmez
*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Şubat 2008 #4 Ce: evlilik aşkı öldürürmü? bence öldürü zamanla alışkanlık kalıyo
esena Aktif Üye Üye 14 Şubat 2008 #5 Ce: evlilik aşkı öldürürmü? bence ask zaten ölmeye mahkumdür kalıcı olan sevgidir
*jellibon* Daimi Üye Üye 15 Şubat 2008 #6 Ce: evlilik aşkı öldürürmü? katılıyorum..... aha katıldım sana esenam.....
esena Aktif Üye Üye 15 Şubat 2008 #7 Ce: evlilik aşkı öldürürmü? gece gene beni sayılama kıss yoksa herüf boşar seni
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 16 Şubat 2008 #8 Ce: evlilik aşkı öldürürmü? Bencede aşk Ölür ama sevgi ÖLÜMSÜZDÜR
*jellibon* Daimi Üye Üye 17 Şubat 2008 #9 Ce: evlilik aşkı öldürürmü? evet tülsücüm... esena kıs güldürdün beni allah senide güldürsün emi :zuha:
Ce: evlilik aşkı öldürürmü? evet tülsücüm... esena kıs güldürdün beni allah senide güldürsün emi :zuha:
*jellibon* Daimi Üye Üye 17 Şubat 2008 #10 Ce: evlilik aşkı öldürürmü? ayrıca teşekkür edrim canım yorumun için