Evlilikte Kültür Farkı Gözetilmeli midir?

kördügüm

Tatlı ve Çalışkan Melek
Üye

Ce: Evlilikte Kültür Farkı Gözetilmeli midir?

Başkalarının fikrine sonsuz saygı duyarım, kimsenin beni yanlış anlamasını istemem ancak ben gözetilmesi gerektiğine inanıyorum. Birbirinizi ne kadar severseniz sevin beyinlerin anlaşması çok önemli. Belli bir süre sonra ilk heyecan ve aşk yerini alışkanlığa ve saygıya bıraktığı zaman o an sahip olunan diğer bütün özellikler devreye giriyor işte.

Benim yaptıklarımı ve yapacaklarımı anlayabilmesini, bunlara saygı göstermesini isterim. Bütün bunlar kültürle ilintili bence. Ne kadar seversem seveyim benim uzmanlık alanımı neden seçtiğimi kavrayabilmesini isterim. Bunları onunla tartışmak isterim. Ben birşey yapıyorken sebebini bilmesi, anlaması çok önemli.

BilgeGökçen' Alıntı:
Başkalarının fikrine sonsuz saygı duyarım, kimsenin beni yanlış anlamasını istemem ancak ben gözetilmesi gerektiğine inanıyorum. Birbirinizi ne kadar severseniz sevin beyinlerin anlaşması çok önemli. Belli bir süre sonra ilk heyecan ve aşk yerini alışkanlığa ve saygıya bıraktığı zaman o an sahip olunan diğer bütün özellikler devreye giriyor işte.

kesinlikle bilgeye katılıyorum.beyinlerin uyuşması çok önemli.

bilge demiş herşeyi söze ne hacet bencede sevgiden önce beyin uyuşması gerek anlaşabilmek ve anlaşılmak gerek

aramızda ne kadar bir uçurum var buna bağlı olarak yorumum değişebilir.. ama isterimki aynı kültürden olalım en azından fazlasıyla yakın olalım çümkü biliyorumki çoğu evlilik kültür çatışmaları sonucunda bitiyor

hadi be sizde ordan aşk sevgi düşmanları mantıkçılar :D:D valla ben aşıksam gözüm bişey görmez kültür mültür yesinler kültürü:D:D

Geri