🙂Benim kzım kendinden 20 yaş büyük biriyle evlendi...İlk duyduğumda asla olmaz baban kesinlilkle izin vermez bu işi uzatmadan bitir demiştim....Ama o hiç vazgeçmedi babasını da bir şekilde ikna etti ve şu anda 10 aylık evliler...İyi ki de bizi dinlememiş nasıl mutlu ve huzurlular baktıkça vazgeçiremediğimiz için şükür ediyorum...Kızıma kelebek gibi bakıyor...onu sıkmıyor...bize son derece saygılı...gezmeyi eğlenmeyi kısaca yaşamayı seviyor...Bu hiç evlenmemiş bir insandı okumuş,işi gücü yerinde fakat yaşını gösteriyordu ama kızım onu çok sevdi çok ta sevildi bizde onun aklında kalmasın diye olur verdik...Ben eşini flört döneminden tanıdığım için çok tepkili değildim ama babası inanılmaz tepki gösterdi fakat şu anda çok iyi anlaşıyorlar ve damadını takdir ediyor..Bu arad kızım 25 eşi 44 ben 46 eşim 52 yaşlarındayız....Size fikir olsun istedim...Kızımla birlikte yaşları uygun olarak evlenen 4-5 arkadaşı eşleri ile çok huzursuz günler yaşayıp boşanmanın eşiğinde gidip geliyorlar demem o ki oluyor gerçekten hatta çok ta iyi oluyor...
sevgilimle aramda 24 yaş var.Çok uzun süreden beri birlikteyiz ve çok mutluyuz,birbirimizi çok seviyoruz.Beni çok iyi anlıyor ve değer veryor.şu an hçbir sorunumuz yok..tabi konu ailelere bahsetmeye gelince neler olucak bilmiyorum ,,bu konuda endişelerim var🙁 babamdan 3 yaş küçük ,,babamın tepkisi beni korkutuyor.onunla o kadar mutluyum ki..sonunda ne olursa olsun ömrümün sonuna kadar onunla beraber olmak istiyorum.... İnsanların neden herkonu hakkında önyargıları olur ki???? =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?