cahil insanlar iste. sen kafana takma cnm. bende anlamiyorum böyle insanlari ya ne var bunda kötülük yok bisey yok...neyse üzülme sen bosver
boşver canım
Allah görüyor ya,elti işte ne beklersin ki.....
en kısa zamanda kendi çocuğunu kucağına alırsın inşallah
ahhhhh cnm benim ya ne kafana tkıyosun sorun ediyosun onunda istediği bu zaten seni sinir etmek üzmek seni darmadağın etmek sen böle oldukça o mutlu olur bidenem heç takma kafana rabbim kime ne vereceğini çok iyi bilendir hakkında hayırlısı ne6yse onu versin allah ... sen ve senin gibi çocuk hasreti çekenlere rabbim hayırlı dadlu bebeler versin inş .. lütfen kafana takma ve üzülme onu memnun etme RABBİM yardımcın olsun...
çok çok sağol canım;bende uzun zamandır takip etmiyordun,bi bakıyım dedim.bi değişiklik olmamasına üzüldüm,Allah büyük zamanı var demekki,zamanı gelince mutluluktan ağlayacaksın inanıyorum ben.çünkü görüyoruz biliyoruz hepimiz nekadar istediğini,ve Allahım da görüyor,içini ferah tut sen.
milleti takmayın nolur,o ne der,bu ne düşünür,milletin lafı bitmez,valla kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmiyor.herkes kendi hayatını yaşıyor.kapıları kapatıp hepsini dışarda bırakmayı bilmek lazım.
Allahım gönlüne göre versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?