handanca Daimi Üye Yönetici 21 Kasım 2009 #1 Fenerbahçe Beşiktaşı bitirir Bu kez bitirsin Beşiktaşı. Sevgilim rızam olmadan İstanbula maç izlemeye gitti. Çıldırmak üzereyim yaaaa...:n028: ben Fanerbahçeliyim, O Beşiktaşlı... Sinirden başım çatlamak üzere..
Bu kez bitirsin Beşiktaşı. Sevgilim rızam olmadan İstanbula maç izlemeye gitti. Çıldırmak üzereyim yaaaa...:n028: ben Fanerbahçeliyim, O Beşiktaşlı... Sinirden başım çatlamak üzere..
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 21 Kasım 2009 #2 Tabiki Be$iktas KazanacaK :beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş: en azindan sevgilinin gittigine deger handan abla
Tabiki Be$iktas KazanacaK :beşiktaş::beşiktaş::beşiktaş: en azindan sevgilinin gittigine deger handan abla
seerose Daimi Üye Üye 21 Kasım 2009 #4 Mac,sis yuzunden iptal edilmez ise gorecegiz bakalim kim kazanacak.
Ariza Yeni Üye Üye 21 Kasım 2009 #5 Bir Galatasarayli olarak Besiktasin bu maci almasini diliyorum basarilar Kartal....
kar_tanesi Yeni Üye Üye 22 Kasım 2009 #6 Sonunda tam tersi oldu, Beşiktaş Fenerbahçeyi bitirdi 3-0. Daha diyecek bişey yok.Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaşı canı gönülden tebrik ediyorum.
Sonunda tam tersi oldu, Beşiktaş Fenerbahçeyi bitirdi 3-0. Daha diyecek bişey yok.Bir Galatasaraylı olarak Beşiktaşı canı gönülden tebrik ediyorum.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 22 Kasım 2009 #7 Handanca, sen bu yazıyı okurken, BEŞİKTAŞ ın FENER i nasıl parçaladığını biliyor olacaksın. E sevgilinde gelcek İstanbul'dan. ARtık o beşiktaşlı sen fenerli ne iddasına girdiniz bilemiyorum da Senin durumun çok vahim çoooook. ÇARŞI HERŞEYE GARŞI 😀
Handanca, sen bu yazıyı okurken, BEŞİKTAŞ ın FENER i nasıl parçaladığını biliyor olacaksın. E sevgilinde gelcek İstanbul'dan. ARtık o beşiktaşlı sen fenerli ne iddasına girdiniz bilemiyorum da Senin durumun çok vahim çoooook. ÇARŞI HERŞEYE GARŞI 😀
fırtına Yeni Üye Üye 22 Kasım 2009 #8 bu seferde beşiktaş alsın maçı canımmm yazık üzülüyorum beşiktaşa yoksa silinecek bu gişdişle piyasadan
bu seferde beşiktaş alsın maçı canımmm yazık üzülüyorum beşiktaşa yoksa silinecek bu gişdişle piyasadan
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Kasım 2009 #9 Allah iyiligini versin Firtina Sabah Sabah hic gülecegim yoktu Ama neyse Fenerliler yeterince üzgün zaten (eee okadar cok kaybediolarki, DOGAL 😀) , bide ben bisey demim simdi
Allah iyiligini versin Firtina Sabah Sabah hic gülecegim yoktu Ama neyse Fenerliler yeterince üzgün zaten (eee okadar cok kaybediolarki, DOGAL 😀) , bide ben bisey demim simdi
fırtına Yeni Üye Üye 22 Kasım 2009 #10 canım benim fazla söze zaten gerek yok herkes beşiktaşın ve de FENERBAHÇEnin nasıl bir takım olduğunu biliyor
canım benim fazla söze zaten gerek yok herkes beşiktaşın ve de FENERBAHÇEnin nasıl bir takım olduğunu biliyor