laetitia Yeni Üye Üye 29 Aralık 2009 #1 gazeteden elbise gazeteden elbise gazeteden elbiseler elbise yapımı Bende okuduğum dergilerden renkgarenk elbise yapcam özendim😀 Gazete ve dergiden renkli yada siyah beyaz elbise yapabilirsiniz bu resimdeki çok başarılı olmuş bence kızlar🙂 A
gazeteden elbise gazeteden elbiseler elbise yapımı Bende okuduğum dergilerden renkgarenk elbise yapcam özendim😀 Gazete ve dergiden renkli yada siyah beyaz elbise yapabilirsiniz bu resimdeki çok başarılı olmuş bence kızlar🙂 A
$ul€ Yeni Üye Üye 29 Aralık 2009 #2 çok güzelmiş ama o mankenin üztünde dursa daha iyi olur.... dışarda o kadar itin kopuğun içinde düşünemiyorum bir meleğin onu giyip gezdiğini
çok güzelmiş ama o mankenin üztünde dursa daha iyi olur.... dışarda o kadar itin kopuğun içinde düşünemiyorum bir meleğin onu giyip gezdiğini
makber Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #5 güzel güzel olmasınada üzerine sıcak bi içecek döktükten sonraki halin ne olur bilirsen mi :zuha: emeğine sağlık canım...
güzel güzel olmasınada üzerine sıcak bi içecek döktükten sonraki halin ne olur bilirsen mi :zuha: emeğine sağlık canım...