Gebelikte Üstüne Gören Kadınlar Burada mı Yardım Lütfen
Gebelikte Üstüne Gören Kadınlar Burada mı
ADETİM AYIN 25 İ FAKAT DÜN ADET OLDUM (21 INDE) AÇIK KIRMIZI ÇOK AZ GELDİ. PED KOYDUM SABAH HİÇBİRŞEY YOK ŞUANDA LEKE GİBİ. KARNIMDA ŞİŞLİK OLURDU NORMALDE ŞİŞLİKTE YOK. SADECE GÖGÜSLERİM ŞİŞ VE AĞRIYOR AMA KARNIMDA NE ŞİŞLİK NEDE AĞRI VAR. ÜSTÜNE GÖRME BÖYLE BİRŞEYMİ.
Hayatım selamlar hamilelikte üstüne görenler ile ilgili sitemizde oluşturulan konu başlıklarını birazdan sana vereyim hayatım. Tam olarak böyle bir şey mi üstüne görme mi yaşıyorum gibi sorularına cevaplar alabileceğini düşünüyorum.
Üstüne görme belirtileri melek kadınlar kulubü üstüne görme belirtileri yaşayanlar forum'da. Arkadaşlar iyi akşamlar üstüne görme kavramını ilk kez duymuş biri olarak size bir şey danışmak istiyorum. Benim normalde adet zamanım 30 ocaktı ama ben bugün leke şeklinde kanama yaşadım. Hamilelik...
Hamilelikte üstüne görme nedir nasıl anlaşılır ? üstüne görme üstüne adet kaç gün sürer gebelikte hamilelik yaşayıp adet gören hanımlar bilgilerinize ihtiyacımız var. bizi bilgilendirin. adet olduk diye bizde sorumsuz davranmayalım. şimdiden paylaşımlarınız için teşekkürler ..... ÜSTÜNE GÖRME...