masal perisi Yeni Üye Üye 20 Aralık 2008 #1 gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu
kar_tanesi Yeni Üye Üye 20 Aralık 2008 #2 Cevap: gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu kuzişim hayırlı olsun kösen ilk ben gelmişim demekki bu arada pastalar hakikaymış taddım hepsinden
Cevap: gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu kuzişim hayırlı olsun kösen ilk ben gelmişim demekki bu arada pastalar hakikaymış taddım hepsinden
яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 20 Aralık 2008 #3 Cevap: gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu köşen hayırlı olsn.. gelirim zaman bldkça🙂
hayrünisa Yeni Üye Üye 24 Aralık 2008 #4 Cevap: gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu Köşe hayırlı,misafirin bol olsun.:u020:
masal perisi Yeni Üye Üye 24 Aralık 2008 #5 Cevap: gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu sag olun melekler 😀 :u020:
Gülümseme Yeni Üye Üye 25 Aralık 2008 #6 Cevap: gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu köşen hayırlı,bereketi bol olsun...
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 25 Aralık 2008 #7 Cevap: gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu köseniz hayırlı olsun leziz pastalarını yedim oyyyyy kilo alacam
Cevap: gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu köseniz hayırlı olsun leziz pastalarını yedim oyyyyy kilo alacam
makber Yeni Üye Üye 26 Aralık 2008 #8 Cevap: gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu kçşen hayırlı meleğin bol olsun
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #9 Cevap: gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu canım köşende bol sohpetler diliyorum
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Mart 2009 #10 Cevap: gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu köşen hayırlı olsun canım keyifli sohbetler diliyorum🙂
Cevap: gelin gelin tazecik bi köşem olduuuuuuuuu köşen hayırlı olsun canım keyifli sohbetler diliyorum🙂