nisan Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #2 Ce: gerçek gibiler dimi evt sankii gercekk cok guzeller ama,emegine saglikk
örgüm Üye Üye 21 Şubat 2008 #3 Ce: gerçek gibiler dimi yazmamış olsaydın ben gerçek zannederdim bu kadarmı olur 😀ancing_furious:
mislinay Yeni Üye Üye 21 Şubat 2008 #4 Ce: gerçek gibiler dimi valla bende gerçek sanardım yazmasaydın bunlar şimdi oyuncakmı yaaa tıpkı gerçek gibi en ufak ayrıntısına bile dikkat edilmiş emeğine sağlık canım çok güzeller
Ce: gerçek gibiler dimi valla bende gerçek sanardım yazmasaydın bunlar şimdi oyuncakmı yaaa tıpkı gerçek gibi en ufak ayrıntısına bile dikkat edilmiş emeğine sağlık canım çok güzeller
M Misafir Forum Okuru 21 Şubat 2008 #5 Ce: gerçek gibiler dimi emeğine sağlık canım gerçek gibiler ama la o sondakı bebeğin parmağı ne oyle.
Ce: gerçek gibiler dimi emeğine sağlık canım gerçek gibiler ama la o sondakı bebeğin parmağı ne oyle.
*jellibon* Daimi Üye Üye 22 Şubat 2008 #6 Ce: gerçek gibiler dimi emeğine sağlık canım yazmasaydın ayırt edemezim
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #7 Ce: gerçek gibiler dimi ınsan bukadr gercege yakın bıseyı nasıl yapar?* paylasım için saol canım