sehr_i sukut Aktif Üye Üye 2 Mart 2008 #1 gordun mu? Gormedın mı? hadın yenı bı ouyn oynayalım cok basıt ustekı altakıne bırsey sorup gorup gormedıgını soracak altakı cevaplayıp tekrar bı soru soracak:D ılk ben baslıorum😀 alttakı sen hıc canlı yılan gordun muuuuuu?????
hadın yenı bı ouyn oynayalım cok basıt ustekı altakıne bırsey sorup gorup gormedıgını soracak altakı cevaplayıp tekrar bı soru soracak:D ılk ben baslıorum😀 alttakı sen hıc canlı yılan gordun muuuuuu?????
M Misafir Forum Okuru 2 Mart 2008 #2 Ce: gordun mu? Gormedın mı? ay görmez olaydım burda yazları sokaklarda gezıp yılan dansı yaptırıyorlar yılanlara. sen alttakı hıç fare gordunmu?
Ce: gordun mu? Gormedın mı? ay görmez olaydım burda yazları sokaklarda gezıp yılan dansı yaptırıyorlar yılanlara. sen alttakı hıç fare gordunmu?
mislinay Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #3 Ce: gordun mu? Gormedın mı? gördüm valla görmez olurmuyum ıyyy alttaki ya sen akrep gördünmü hiç
sehr_i sukut Aktif Üye Üye 2 Mart 2008 #4 Ce: gordun mu? Gormedın mı? yok vallahı gormedım aman allahta gostertmesın yavs olurum kalpten😀 şişt sen alttakı sen hıc ayı gordun muuu????
Ce: gordun mu? Gormedın mı? yok vallahı gormedım aman allahta gostertmesın yavs olurum kalpten😀 şişt sen alttakı sen hıc ayı gordun muuu????
AZRA Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #5 Ce: gordun mu? Gormedın mı? yook görmedim istemmde yani altaki sen hiç antepi gördünmü
M Misafir Forum Okuru 2 Mart 2008 #6 Ce: gordun mu? Gormedın mı? hiç görmedim ama gormek istrim altakı sen hiç karabasan gördünmü?
çalıkuşu Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #7 Ce: gordun mu? Gormedın mı? Çoook gördüm. Alttaki sen Erzurumu gördünmü?
esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #8 Ce: gordun mu? Gormedın mı? yok görmedim hey sen alttakı uğurışılağı gördün mü
sehr_i sukut Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #9 Ce: gordun mu? Gormedın mı? vallah bılmıom o ne kı bılmıom vallah gordum mu gormedım mı altakı sen hıc tes bocegı gordun mu?
Ce: gordun mu? Gormedın mı? vallah bılmıom o ne kı bılmıom vallah gordum mu gormedım mı altakı sen hıc tes bocegı gordun mu?
PaSikA Yeni Üye Üye 5 Mart 2008 #10 Ce: gordun mu? Gormedın mı? evet gördüm alttaki sen Sinop'u gördünmü...