*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Şubat 2008 #1 görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? diyelimki bir yada birkaç günlüğüne size görünmez olma gibi bir şans verildi neler yapmak isterdiniz görünmezliğinizle🙂
diyelimki bir yada birkaç günlüğüne size görünmez olma gibi bir şans verildi neler yapmak isterdiniz görünmezliğinizle🙂
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 27 Şubat 2008 #2 Ce: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? kocamın yanına gıderdım🙂🙂🙂işyerıne🙂🙂🙂🙂bısey yapcagından degıl sadece yanında olmak yeterlı🙂🙂🙂
Ce: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? kocamın yanına gıderdım🙂🙂🙂işyerıne🙂🙂🙂🙂bısey yapcagından degıl sadece yanında olmak yeterlı🙂🙂🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Şubat 2008 #3 Ce: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? Herkese yardim etmek isterdim.....
nisan Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #4 Ce: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? valla bnde yardim,,etmek istredimm herksin ne yaptigina bakardim
Ce: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? valla bnde yardim,,etmek istredimm herksin ne yaptigina bakardim
suskun_gız Yeni Üye Üye 28 Şubat 2008 #5 Ce: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? oooo ben neler yapmazdımkı yardımda ederdım gıcık oldugum ınsanları korkuturdum görunmez olmanın zevkını cıkarmak lazım dımı ama😀
Ce: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? oooo ben neler yapmazdımkı yardımda ederdım gıcık oldugum ınsanları korkuturdum görunmez olmanın zevkını cıkarmak lazım dımı ama😀
*şiker* Yeni Üye Üye 23 Ocak 2009 #6 Cevap: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? süper yafff keşke olsa...neler yapmazdım kii..sevgilimin yanında olmak isterdiim bi kaç günlüğüne...gıcık insanları korkutup öldürmek isterdiim kalpten
Cevap: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? süper yafff keşke olsa...neler yapmazdım kii..sevgilimin yanında olmak isterdiim bi kaç günlüğüne...gıcık insanları korkutup öldürmek isterdiim kalpten
*yabangülü* Yeni Üye Üye 14 Şubat 2009 #7 Cevap: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? aklıma gelen herşeyi yapardım
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 15 Şubat 2009 #8 Cevap: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? bende askımın yanına giderdim bi daha da gelmezdimm 🙂 🙂
Cevap: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? bende askımın yanına giderdim bi daha da gelmezdimm 🙂 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Şubat 2009 #9 Cevap: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? Ya var ya süper olurdu neler yapmazdım ki bi kaç kişiye kinim var gidip onlardan öç alırdım bi de sınav sorularını çalardım 😀 çok mu kötüyüm yafss 😛
Cevap: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? Ya var ya süper olurdu neler yapmazdım ki bi kaç kişiye kinim var gidip onlardan öç alırdım bi de sınav sorularını çalardım 😀 çok mu kötüyüm yafss 😛
*yabangülü* Yeni Üye Üye 17 Şubat 2009 #10 Cevap: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? sevgilimin yanına giderdim ona gözükmez onu izlerdim🙂
Cevap: görünmez olsaydınız neler yapmak isterdiniz? sevgilimin yanına giderdim ona gözükmez onu izlerdim🙂