SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 15 Mart 2008 #1 Günde ne kadar sigara içersiniz? Günlük sigara sayınız nedir?
mislinay Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #3 Ce: Günde ne kadar sigara içersiniz? benim psikolojik durumuma göre değişiyor sinirliysem daha çok içiyorum genelde 5-7 arası içiyorum bunun azıda olabiliyor çoğuda belli olmuyor ama bana bir paket genelde 3 gün gidiyor hiç içmesek daha iyiya işteee
Ce: Günde ne kadar sigara içersiniz? benim psikolojik durumuma göre değişiyor sinirliysem daha çok içiyorum genelde 5-7 arası içiyorum bunun azıda olabiliyor çoğuda belli olmuyor ama bana bir paket genelde 3 gün gidiyor hiç içmesek daha iyiya işteee
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Mart 2008 #4 Ce: Günde ne kadar sigara içersiniz? maalesef ortalama bi paket
ms_enemy Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #5 Ce: Günde ne kadar sigara içersiniz? bi pakete yakın 😀 yaa sanırsam 15 filan ....🙁
bursem Yeni Üye Üye 20 Mart 2008 #6 Ce: Günde ne kadar sigara içersiniz? benim degisiyo ama 5 in altına ındıgımı hatırlamıyorum
tuqqce Daimi Üye Üye 16 Nisan 2008 #7 Ce: Günde ne kadar sigara içersiniz? tabiki hiç kullanmam o ne yaa sigara ne ben bilmiyorum ?😀
katre Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #8 Ce: Günde ne kadar sigara içersiniz? Ben bu illetten kurtulalı 2.5 sene oldu.Darısı herkesin başına
Vijdan Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #9 Ce: Günde ne kadar sigara içersiniz? Üzülerek yazıyorum..günde en az bir paket..geçtiğide oluyor..
Ç çağla76 Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #10 Ce: Günde ne kadar sigara içersiniz? 1 bazen 1dende fazla olabiliyo duruma göre değişiyo aslında