ASİMELEK Daimi Üye Üye 8 Ocak 2011 #11 beklenenbebis' Alıntı: aaaa eLi boşşmuuu qeLdinn HaYaL meLekkk Çokkk ayıppp TırtıL kurabiyeside şahaneymiş ASİMELEK =))) Genişletmek için tıkla ... afiyet olsunn datlummm çok özel bir tariftirrr oo öle herkese vermezdimmm ama burası bizimm özelimizz olduğu için sizede getirdimm 😀
beklenenbebis' Alıntı: aaaa eLi boşşmuuu qeLdinn HaYaL meLekkk Çokkk ayıppp TırtıL kurabiyeside şahaneymiş ASİMELEK =))) Genişletmek için tıkla ... afiyet olsunn datlummm çok özel bir tariftirrr oo öle herkese vermezdimmm ama burası bizimm özelimizz olduğu için sizede getirdimm 😀
ASİMELEK Daimi Üye Üye 8 Ocak 2011 #12 sakaryalı' Alıntı: ay kıslar bende dolmamla geldim güne ama tarif yazmıcam agzınız sulansın 😀 Genişletmek için tıkla ... kıss verseneee tarifini gerçi ben biliyorummm bunuda söleemiyimm senden duyalımm 😀 :ıslık:
sakaryalı' Alıntı: ay kıslar bende dolmamla geldim güne ama tarif yazmıcam agzınız sulansın 😀 Genişletmek için tıkla ... kıss verseneee tarifini gerçi ben biliyorummm bunuda söleemiyimm senden duyalımm 😀 :ıslık:
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Ocak 2011 #13 Yyaa ayıp kız kızın konusunu batırdınız millette iştah bırakmadınız...
sakaryalı Üye Üye 8 Ocak 2011 #15 HaYaL' Alıntı: ay bu ne ayyyyy bayılıciym bana bişiy oliii Genişletmek için tıkla ...
Young bride Banned 8 Ocak 2011 #16 Vayyy hepsi süper walla kızlar hani soda flanda getirinde bunları hazmede bilelim 😀
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 8 Ocak 2011 #17 HaYaL' Alıntı: Ben de size yaşpasta yaptım tarife ne hacet herşet ortada 😀 Genişletmek için tıkla ... aha aha ahabunu çok beğendim adminem hemen yapiciğimmmm:çapkın: ama önce kimin parmaklarını kessemmm asimlek senden başlasam nasıl olur:çapkın:benim kolama laf ettin sen
HaYaL' Alıntı: Ben de size yaşpasta yaptım tarife ne hacet herşet ortada 😀 Genişletmek için tıkla ... aha aha ahabunu çok beğendim adminem hemen yapiciğimmmm:çapkın: ama önce kimin parmaklarını kessemmm asimlek senden başlasam nasıl olur:çapkın:benim kolama laf ettin sen
ASİMELEK Daimi Üye Üye 9 Ocak 2011 #18 KeLeBeK's' Alıntı: aha aha ahabunu çok beğendim adminem hemen yapiciğimmmm:çapkın: ama önce kimin parmaklarını kessemmm asimlek senden başlasam nasıl olur:çapkın:benim kolama laf ettin sen Genişletmek için tıkla ... kızzz benden yaş patamı olurr 😀 sen önce o biber dolmasını getirenden başla tarifin eksik kalırsa beneden bir parmak veriririm
KeLeBeK's' Alıntı: aha aha ahabunu çok beğendim adminem hemen yapiciğimmmm:çapkın: ama önce kimin parmaklarını kessemmm asimlek senden başlasam nasıl olur:çapkın:benim kolama laf ettin sen Genişletmek için tıkla ... kızzz benden yaş patamı olurr 😀 sen önce o biber dolmasını getirenden başla tarifin eksik kalırsa beneden bir parmak veriririm
ASİMELEK Daimi Üye Üye 9 Ocak 2011 #19 HaYaL' Alıntı: Ben de size yaşpasta yaptım tarife ne hacet herşet ortada 😀 Genişletmek için tıkla ... ayyyyy hayallllllll öğğğğğğğğğğğğ bu nebiçim bi pasta yaaaaaa bizz yamyam mıyızzzz ayyyyyy vallaha midemm kalktıııı 😀 kahvaltı falan yapaamam ben bu sabahhhhh
HaYaL' Alıntı: Ben de size yaşpasta yaptım tarife ne hacet herşet ortada 😀 Genişletmek için tıkla ... ayyyyy hayallllllll öğğğğğğğğğğğğ bu nebiçim bi pasta yaaaaaa bizz yamyam mıyızzzz ayyyyyy vallaha midemm kalktıııı 😀 kahvaltı falan yapaamam ben bu sabahhhhh