AYŞEDEN Hamiş Melek 20 Aralık 2012 #251 emelcum' Alıntı: Beni de ekleyin listeye 29 Aralık Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin emel hoşgeldin karlar yağıyor karlarla beraber meleğin gelsin - - - Updated - - - kız buranın hunili delisi vardı yasemin kız nerdesin kıs kjalkamadınmı sıcak yataktanyastık savaşı
emelcum' Alıntı: Beni de ekleyin listeye 29 Aralık Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin emel hoşgeldin karlar yağıyor karlarla beraber meleğin gelsin - - - Updated - - - kız buranın hunili delisi vardı yasemin kız nerdesin kıs kjalkamadınmı sıcak yataktanyastık savaşı
AYŞEDEN Hamiş Melek 20 Aralık 2012 #253 docdoc' Alıntı: beni de ekleyin 19 ocak Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin docdoc senide karlar götürsün emi sanada karlarla minik bir kar tanesi gelsin göbüşüne konsun
docdoc' Alıntı: beni de ekleyin 19 ocak Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin docdoc senide karlar götürsün emi sanada karlarla minik bir kar tanesi gelsin göbüşüne konsun
D docdoc Forum Okuru 20 Aralık 2012 #255 inşallaaaah iki kar tanesi aynı anda düşse daha iyi olur 😀 çok mu çok oluyorum😀 ama allah istemeden vermezmiş 😀
inşallaaaah iki kar tanesi aynı anda düşse daha iyi olur 😀 çok mu çok oluyorum😀 ama allah istemeden vermezmiş 😀
gülme Aktif Üye Üye 20 Aralık 2012 #256 Allah ım hepımızın gonlüne gore versın kızlar Rabbım kımsenın kucağını bos bırakmasın.bende rahım filmi çektırcem mart nısan gibide tüpbebek düsünüyoz
Allah ım hepımızın gonlüne gore versın kızlar Rabbım kımsenın kucağını bos bırakmasın.bende rahım filmi çektırcem mart nısan gibide tüpbebek düsünüyoz
AYŞEDEN Hamiş Melek 20 Aralık 2012 #257 arzuzu' Alıntı: kızlar slmmmmm ya benıde ekleyın lıstenızee 🙁 Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin melemeketlim hoşgeldinnnnn
arzuzu' Alıntı: kızlar slmmmmm ya benıde ekleyın lıstenızee 🙁 Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin melemeketlim hoşgeldinnnnn
AYŞEDEN Hamiş Melek 20 Aralık 2012 #258 docdoc' Alıntı: inşallaaaah iki kar tanesi aynı anda düşse daha iyi olur 😀 çok mu çok oluyorum😀 ama allah istemeden vermezmiş 😀[/QUO evet rabbim herşeye kadir niye cok olsunki canım yalnız etrafta cok kar var kız ya çok düşerse nasıl bakarsın kız Genişletmek için tıkla ...
docdoc' Alıntı: inşallaaaah iki kar tanesi aynı anda düşse daha iyi olur 😀 çok mu çok oluyorum😀 ama allah istemeden vermezmiş 😀[/QUO evet rabbim herşeye kadir niye cok olsunki canım yalnız etrafta cok kar var kız ya çok düşerse nasıl bakarsın kız Genişletmek için tıkla ...
AYŞEDEN Hamiş Melek 20 Aralık 2012 #259 gulme' Alıntı: Allah ım hepımızın gonlüne gore versın kızlar Rabbım kımsenın kucağını bos bırakmasın.bende rahım filmi çektırcem mart nısan gibide tüpbebek düsünüyoz Genişletmek için tıkla ... canım allah gönlüne göre versin bahar da ha uğur böcüğünü bekle - - - Updated - - - karlar düşer düşer düşer bekleriz allahım sana şükürler olsun her halimize
gulme' Alıntı: Allah ım hepımızın gonlüne gore versın kızlar Rabbım kımsenın kucağını bos bırakmasın.bende rahım filmi çektırcem mart nısan gibide tüpbebek düsünüyoz Genişletmek için tıkla ... canım allah gönlüne göre versin bahar da ha uğur böcüğünü bekle - - - Updated - - - karlar düşer düşer düşer bekleriz allahım sana şükürler olsun her halimize
*LAVİNNYA* Daimi Üye Üye 20 Aralık 2012 #260 ayyy kızlarr yaa buaralar yine çok istemeye başladımmm bazen böyle dayanamıyorum işteeee