Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?

metanoyam: 24 Aralık

derya48: 27 Aralık

özlem: 28 aralık

emelcum: 29 Aralık

bitanesi: 3 Ocak

lavinya: 5 Ocak

eylülmehmet:
7 Ocak

ysmn1905: 8 Ocak

ayseden:
8 Ocak

esmerim53: 8 Ocak

ayşe-roma: 10 Ocak

eylülece: 10 Ocak

sunflower: 12 Ocak

özge: 12 Ocak

büşracımm 🙂 14 Ocak

docdoc: 19 Ocak

bal arısı: ?

asena şule: ?

ceylinn: ?

Eweeetttt ilk hamişimizi
:hamileyim: attık listeden dısarı bakalım 2.sıra kimde ? 🙂

1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂Arkadaşımızı tebrik ederim geride kalanlara da sabır ve selamet dilerim Rabbim GÖNlümüze göre versin inşallah.

burdayım burdayım Allah cezanızı vermesin beni hunili deli ilan ettiler 🙂)

ayy ama yalnış mıyım hatunlar söyleyin ? Takıyoruz kafayı yımırtalara spermlere ondan sonra gece rüyamda bile spermler görüorm hahaha geçen ay şahsen öyle oldum .
Bakın bu ay ne kadar rahatım yaa topic okumaktan gözlerim şaşı oldu baktm ki bu işin sonu yok..
Hesap kitap nereye kadar ?

Koyver gitsin yasemin dedim kendi kendime 🙂 ki öylede yapıorm bi çalışıorm bi çalışıorm 🙂)
Sağolsun kocam da hiç şikayetçi değil hahaha

Yatılı misafirim var giremiorm çok sık..Yokum diye Çalışmaları aksatmayın !
Son gaz devam tepişmeye ! Kar tanesi gibi gelp konsunlar göbişimizeee meleklerimz inşaaaalllaaaahh

Haydeeee bol tepişmeli geceler,gündüzler hatunlarım 🙂) hııı bu arada Özleeeeeeeeeemmmmm
Karadenizli deiluuummm Has öz ÇANAKKALELİ'yim beaaa egeli yani 🙂

o bakımdan şekerler öpüorm hepinizii 🙂) bol yumurtalı günler 🙂) hahaha hahaha hahaha :yumurta:

burdayım burdayım Allah cezanızı vermesin beni hunili deli ilan ettiler 🙂)

ayy ama yalnış mıyım hatunlar söyleyin ? Takıyoruz kafayı yımırtalara spermlere ondan sonra gece rüyamda bile spermler görüorm hahaha geçen ay şahsen öyle oldum .
Bakın bu ay ne kadar rahatım yaa topic okumaktan gözlerim şaşı oldu baktm ki bu işin sonu yok..
Hesap kitap nereye kadar ?

Koyver gitsin yasemin dedim kendi kendime 🙂 ki öylede yapıorm bi çalışıorm bi çalışıorm 🙂)
Sağolsun kocam da hiç şikayetçi değil hahaha

Yatılı misafirim var giremiorm çok sık..Yokum diye Çalışmaları aksatmayın !
Son gaz devam tepişmeye ! Kar tanesi gibi gelp konsunlar göbişimizeee meleklerimz inşaaaalllaaaahh

Haydeeee bol tepişmeli geceler,gündüzler hatunlarım 🙂) hııı bu arada Özleeeeeeeeeemmmmm
Karadenizli deiluuummm Has öz ÇANAKKALELİ'yim beaaa egeli yani 🙂

o bakımdan şekerler öpüorm hepinizii 🙂) bol yumurtalı günler 🙂) hahaha hahaha hahaha :yumurta:

deli kız ekledim seni inş doğrudur gelinlikli bi fotoydu ama bakalım artık hahaha çalışmalara bizde 2 gn ara verdik hahaha bgn baslarız gene

günaydın kızlar bugün gördüm kırmızıları hadi hayırlısı artık bakalım.benide ekleyebilirsin özlemcim 23 ocak bi sonraki tarihim,pes etmek yok kızlar tam gaz devam çalışmalara

İnş metancım üzülmedim çok,düşük sonrası iyice toparlanmış olurum ben 30 günde olmasına bile sevindim en azından düzenim şaşmadı hakkımızda hepimizin hayırlısı canım

Geri