kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
metanoyam: 24 Aralık
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
anammmmm özlemcim listeye bak lowww biz bu listeyi nasıl eriteceğiz anlamadım çok çalışmamız lazım bu liste onu gösteriyo valla kızlar listeyi azaltmak için elimden geleni yapıyorum....buarada yasminim borçlarını ödersin misafirlerin gidince....
anammmmm özlemcim listeye bak lowww biz bu listeyi nasıl eriteceğiz anlamadım çok çalışmamız lazım bu liste onu gösteriyo valla kızlar listeyi azaltmak için elimden geleni yapıyorum....buarada yasminim borçlarını ödersin misafirlerin gidince....
Öderiz kuzum deftere yazıosn galiba gelmediğim günleri ?? 🙂)
çalışınnnnn demio muyum ben size 🙂 Mesaiye bile kalın gece 2-3 fark etmez 🙂
Uykusuz gecelere antreman yapmş olursunuz hem
öyle bedavaya bebiş gelir mi hemen ? hoş bazılarına çalışmadan gelio ama
Bizim çalşmamz şart napalm hatunlaaaaarr oramıza buramıza Kuvveeet
matematik: 25 Aralık
derya48: 27 Aralık
özlem: 28 aralık
emelcum: 29 Aralık
bitanesi: 3 Ocak
lavinya: 5 Ocak
eylülmehmet:7 Ocak
ysmn1905: 8 Ocak
ayseden: 8 Ocak
esmerim53: 8 Ocak
ayşe-<linkz id="linkz8"><nobr>roma</nobr></linkz>: 10 Ocak
1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı</nobr></linkz> tebrik ederim geride kalanlara da sabır ve selamet dilerim Rabbim GÖNlümüze göre versin inşallah.