yasmn_ Yeni Üye Üye 30 Kasım 2012 #21 bende bendeee bendeee...Özellikle 2013'e hamiş girmek istiorummmm son gaz çalışıoruz eşimle ama meleğim inşallah çok bekletmez bizi :/ yumurtlama günü hesaplamaktan matematiğim gelişti .)) Kızlar el ele verip çağıralım Meleklerimizi !
bende bendeee bendeee...Özellikle 2013'e hamiş girmek istiorummmm son gaz çalışıoruz eşimle ama meleğim inşallah çok bekletmez bizi :/ yumurtlama günü hesaplamaktan matematiğim gelişti .)) Kızlar el ele verip çağıralım Meleklerimizi !
a.özlem Daimi Üye Üye 30 Kasım 2012 #22 bitanesi: 4 aralık özlem: 28 aralık bal arısı: 14 aralık asena şule: 14 aralık ceylinn: 15 aralık ysmn1905: 10 aralık
bitanesi: 4 aralık özlem: 28 aralık bal arısı: 14 aralık asena şule: 14 aralık ceylinn: 15 aralık ysmn1905: 10 aralık
B bal_arısı Hamiş Melek 30 Kasım 2012 #23 valla 2 senedir yapmadığım kalmadı matematiğin kanunu yeniden yazıldı sanki 🙂 baktım yok olacak gibi değil aşılama yaptırdık. 14 gün kaldı sonuca 🙂
valla 2 senedir yapmadığım kalmadı matematiğin kanunu yeniden yazıldı sanki 🙂 baktım yok olacak gibi değil aşılama yaptırdık. 14 gün kaldı sonuca 🙂
yasmn_ Yeni Üye Üye 30 Kasım 2012 #27 a.özlem' Alıntı: bitanesi: 4 aralık özlem: 28 aralık bal arısı: 14 aralık asena şule: 14 aralık ceylinn: 15 aralık ysmn1905: 10 aralık Genişletmek için tıkla ... ayyyy tarihlere bakın yaa kurbanlık koyun gibi altlı üstlü sıralanmışız 🙂) Hadiiiiii kızlar İnanmak başarmanın yarısıdır 🙂 İnanalım başaralım bu ay 🙂
a.özlem' Alıntı: bitanesi: 4 aralık özlem: 28 aralık bal arısı: 14 aralık asena şule: 14 aralık ceylinn: 15 aralık ysmn1905: 10 aralık Genişletmek için tıkla ... ayyyy tarihlere bakın yaa kurbanlık koyun gibi altlı üstlü sıralanmışız 🙂) Hadiiiiii kızlar İnanmak başarmanın yarısıdır 🙂 İnanalım başaralım bu ay 🙂
bitanesi Hamiş Melek 30 Kasım 2012 #28 benim dünden beri lekm gelio az az ama ağrılarım başladı adet oluyom sanrım
lilyped Hamiş Melek 30 Kasım 2012 #30 bitanesi' Alıntı: benim dünden beri lekm gelio az az ama ağrılarım başladı adet oluyom sanrım Genişletmek için tıkla ... umudunu kesme cnm belki adet değildir böle erken geldiği olurmu adetinin?
bitanesi' Alıntı: benim dünden beri lekm gelio az az ama ağrılarım başladı adet oluyom sanrım Genişletmek için tıkla ... umudunu kesme cnm belki adet değildir böle erken geldiği olurmu adetinin?