kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
minasu: 16 Ocak
nazrüzgarı: 19 Ocak
bitanesi: 22 Ocak
emelcum: 23 Ocak
metanoyam: 25 Ocak
suzu: 28 Ocak
eylülmehmet: 28 Ocakmelike81: 3 Şubat
ayseden: 4 Şubat
ysmn1905: 4 Şubat
esmerim53: 4 şubat
lilyped: 5 Şubat
ayşe-<linkz><nobr>roma</nobr></linkz><linkz id="linkz8"><nobr></nobr></linkz>:12 şubat
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ? minasu: 16 Ocak
nazrüzgarı: 19 Ocak
bitanesi: 22 Ocak emelcum: 23 Ocak
metanoyam: 25 Ocak suzu: 28 Ocak eylülmehmet: 28 Ocakmelike81: 3 Şubat
ayseden: 4 Şubat ysmn1905: 4 Şubat
ayşe-<linkz><nobr>roma</nobr></linkz><linkz id="linkz8"><nobr></nobr></linkz>:12 şubat büşracımm: 12 Şubat<linkz>
</linkz> bal arısı: ( aşılama için bekliyor ) özge: ( aşılama için bekliyor ) yaw: (tüp bebek için beklior şubatta 🙂 lavinya: ilaç kullanıor
özlem: ilaç kullanıor asena şule:ilaç kullanıor
GÜNÜ GEÇENLER esin 2748: ? cansu: ?ceylinn:?
HAMİŞLER GRUBU
Eweeetttt beşinci hamişimizide attık listeden dısarı bakalım 6.sıra kimde ? 🙂
1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı </nobr></linkz>tebrik ederim...
2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınız günleride görürsünüz..
3.Derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen kavuştun yavruna darısı isteyen herkezin başına...
4.Eylülece:Canım ne güzel sende tattın o duyguyu darısı benim gbi isteyenlerin başına
5.Sunflower:Canımm senide hamile gördük çok şükür 1.5 sene sonra kavuştun meleğine
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu bitanesi: 22 Ocak
eylülmehmet: 28 Ocak
melike81: 3 Şubat
ayşe-<linkz><nobr>roma</nobr></linkz><linkz id="linkz8"><nobr></nobr></linkz>:12 şubat
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu bitanesi: 22 Ocak
eloş:10 Şubat
hevin:12 şubat
büşracımm: 12 Şubat<linkz>
</linkz>
bal arısı: adet oldu tarihi bilinmiorr
özge: ( aşılama için bekliyor )
yaw: (tüp bebek için beklior şubatta 🙂
lavinya: ilaç kullanıor
slm arkadaşlar nasılsınız öncelikle tüm bebiş bekleyen anne adaylarına, rabbim sağ salim bebeklerine kavuştursun inşallah diyorum.ve benim gibi anne olmak isteyen herkesinde darısı başına diyorum 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor 2013 de anne olmak isteyenler listesine beni de eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.