Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
minasu: 16 Ocak
nazrüzgarı: 19 Ocak
bitanesi: 22 Ocak
emelcum: 23 Ocak
metanoyam: 25 Ocak
suzu: 28 Ocak
eylülmehmet: 28 Ocakmelike81: 3 Şubat
ayseden: 4 Şubat
ysmn1905: 4 Şubat
esmerim53: 4 şubat
lilyped: 5 Şubat
ayşe-<linkz><nobr>roma</nobr></linkz><linkz id="linkz8"><nobr></nobr></linkz>:12 şubat
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ? minasu: 16 Ocak
nazrüzgarı: 19 Ocak
bitanesi: 22 Ocak emelcum: 23 Ocak
metanoyam: 25 Ocak suzu: 28 Ocak eylülmehmet: 28 Ocakmelike81: 3 Şubat
ayseden: 4 Şubat ysmn1905: 4 Şubat
ayşe-<linkz><nobr>roma</nobr></linkz><linkz id="linkz8"><nobr></nobr></linkz>:12 şubat büşracımm: 12 Şubat<linkz>
</linkz> bal arısı: ( aşılama için bekliyor ) özge: ( aşılama için bekliyor ) yaw: (tüp bebek için beklior şubatta 🙂 lavinya: ilaç kullanıor
özlem: ilaç kullanıor asena şule:ilaç kullanıor
GÜNÜ GEÇENLER esin 2748: ? cansu: ?ceylinn:?
HAMİŞLER GRUBU
Eweeetttt beşinci hamişimizide attık listeden dısarı bakalım 6.sıra kimde ? 🙂
1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı </nobr></linkz>tebrik ederim...
2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınız günleride görürsünüz..
3.Derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen kavuştun yavruna darısı isteyen herkezin başına...
4.Eylülece:Canım ne güzel sende tattın o duyguyu darısı benim gbi isteyenlerin başına
5.Sunflower:Canımm senide hamile gördük çok şükür 1.5 sene sonra kavuştun meleğine
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu bitanesi: 22 Ocak
eylülmehmet: 28 Ocak
melike81: 3 Şubat
ayşe-<linkz><nobr>roma</nobr></linkz><linkz id="linkz8"><nobr></nobr></linkz>:12 şubat
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu bitanesi: 22 Ocak
eloş:10 Şubat
hevin:12 şubat
büşracımm: 12 Şubat<linkz>
</linkz>
bal arısı: adet oldu tarihi bilinmiorr
özge: ( aşılama için bekliyor )
yaw: (tüp bebek için beklior şubatta 🙂
lavinya: ilaç kullanıor
slm arkadaşlar nasılsınız öncelikle tüm bebiş bekleyen anne adaylarına, rabbim sağ salim bebeklerine kavuştursun inşallah diyorum.ve benim gibi anne olmak isteyen herkesinde darısı başına diyorum 8 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor 2013 de anne olmak isteyenler listesine beni de eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.