slm canm ins hayrli sonuclar alirsin,,asilama yaptirmayi bizde dusunuoruz doktorumuz bize henuz onermedi ama kendimiz konusup isteyecez asilamayi,yumurtlama sorunum yok oyuzden direk asilama sistemine gecilebilirmi deneyimli oldugun icin sormak istedim ,2hafta sonra randewum war doktorda ama okadar sabirli degilim 🙂
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
sanırm yine amiş değilim leke kırmızya dmndü ve çoğalıyo. rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş isyan etmek yok. şükürler olsun allahım ben dumalarımı bırakmıcam senin kuvvetine inanıyorum. ol dersin olur. gönlümdekini sen sen biliosun rabbim hakkımda hayrılı kıl.