gulmeee kızzz ikizmi seninkiler ayy hayırlı olsunn sevndim adına yaa ben ikiz olacak korkusuyla tüp bebekten korkuyorum yanzlzım kimse yardım etmez bakanım olmaz benimm ne yapacam bennn
iç canım faydasını görürsün inşallah adetini beklemene gerek yok zaten hemilede olsan zara vermiyor bu ilaç görümcem şeker hastası olduğu için kullanıyordu o ilacı hamileyklende bilmeden içmiş doktor bişey olamz demiş bende sordum doktora bişey olmaz öğrenince bırakırsın dedi sende kullan bu gündenbaşla
kızlarrr dileğim hepinizi bi <linkz id="linkz14"><nobr>gün</nobr></linkz> bu listeden atı atı vermek (kendimde <linkz id="linkz14"><nobr>dahil</nobr></linkz>🙂<linkz id="linkz16">inşallah</linkz> hepimiz meleklerimize<linkz id="linkz14"><nobr>kavuşacağızz</nobr></linkz> ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu
suzu:2.Aşılama için bekliorr (dualarınızda <linkz id="linkz20">ismini</linkz> unutmayın)
KIZLARRR YENİ TARİHLERİNİZİ SÖYLEYİN DE EKLEYEYİM!!!
GÜNÜ GEÇENLER (inşallah hepinizi aşağıya doğru kaydırırım 🙂
aslım:
özgül:inşallah bebişinn sana tutunmuştur canım
özlem:
HAMİŞLER GRUBU
Eweeetttt on dördüncü hamişimizide attık listeden dısarı bakalım 15. sıra kimde ?
1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı </nobr></linkz>tebrik ederim...
2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah <linkz id="linkz26"><nobr>sağlıklı</nobr></linkz> bir <linkz id="linkz27">şekilde</linkz>kucağına aldığınız günleride görürsünüz..
3.Derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen <linkz id="linkz29">kavuştun</linkz> yavruna darısı<linkz id="linkz28">isteyen</linkz> herkezin başına...
4.Eylülece:Canım ne güzel sende <linkz id="linkz31"><nobr>tattın</nobr></linkz> o duyguyu darısı benim gbi <linkz id="linkz30">isteyenlerin</linkz>başına
5.Sunflower:Canımm senide hamile gördük çok şükür 1.5 sene sonra <linkz id="linkz32">kavuştun</linkz>meleğine
6.Nazruzgarı: Nazım da <linkz id="linkz33">kavuştu</linkz> meleğine Allahım <linkz id="linkz34">sağlıklı</linkz> bir<linkz id="linkz35"><nobr>şekilde</nobr></linkz> kucağınada aldığın günleri gösterir inşallah kuzum
[ındent][ı][sıze=2]kızlarrr dileğim hepinizi bi [/sıze][/ı][ı][sıze=2][ı][sıze=2]<linkz id="linkz14"><nobr>gün</nobr></linkz> bu listeden atı atı vermek (kendimde <linkz id="linkz14"><nobr>dahil</nobr></linkz>[/sıze][/ı][sıze=2][ı] 🙂[/ı][/sıze][sıze=2][ı]<linkz id="linkz16">inşallah</linkz>[/ı][/sıze][/sıze][/ı][ı][sıze=2][sıze=2][ı] hepimiz meleklerimize<linkz id="linkz14"><nobr>kavuşacağızz</nobr></linkz> ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu[/ı][/sıze][/sıze][/ı][ı][sıze=2]
[/sıze][/ı][ı][sıze=2]ayşegül: 4 mayıs
[/sıze][/ı][ı][sıze=2]
[/sıze][/ı][ı][ı][sıze=2]hevin:5 mayıs [/sıze][/ı][/ı][ı][sıze=2]
[/sıze][/ı][ı][sıze=2]lavinya: 6 mayıs
[/sıze][/ı][ı][sıze=2]
suzu:2.aşılama için bekliorr [/sıze][/sıze][sıze=3][sıze=2](dualarınızda <linkz id="linkz20">ismini</linkz> unutmayın)[/sıze] [/sıze][sıze=3]
kızlarrr yeni tarihlerinizi söyleyin de ekleyeyim!!![/sıze][/sıze][sıze=2]
günü geçenler[/sıze][sıze=2] [/sıze][sıze=3]
[sıze=2](inşallah hepinizi aşağıya doğru kaydırırım 🙂 [/sıze][/sıze][/ı][/ı][ı][sıze=2]
aslım:[/sıze][/ı][ı][sıze=2]
[/sıze][/ı][ı][sıze=2]
özgül:inşallah bebişinn sana tutunmuştur canım
özlem:[/sıze][/ı][ı][sıze=2]
[/sıze][/ı][ı][sıze=2]
[/sıze][/ı] [ı][ı][sıze=3]
hamişler grubu [/sıze][/ı][/ı][ı][sıze=3]
eweeetttt on dördüncü hamişimizide [/sıze][sıze=3] attık listeden dısarı bakalım 15. Sıra kimde ?
[/sıze][/ı][ı][ı][sıze=3]1. Gülnida: Aralık ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>arkadaşımızı </nobr></linkz>tebrik ederim...[/sıze][/ı][/ı][ı][ı][sıze=3]
2. Matematik aralık ayı hamişimiz senide tebrik ederiz...inşallah <linkz id="linkz26"><nobr>sağlıklı</nobr></linkz> bir <linkz id="linkz27">şekilde</linkz>kucağına aldığınız günleride görürsünüz..
3.derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen <linkz id="linkz29">kavuştun</linkz> yavruna darısı<linkz id="linkz28">isteyen</linkz> herkezin başına...
4.eylülece:canım ne güzel sende <linkz id="linkz31"><nobr>tattın</nobr></linkz> o duyguyu darısı benim gbi <linkz id="linkz30">isteyenlerin</linkz>başına
5.sunflower:canımm senide hamile gördük çok şükür 1.5 sene sonra <linkz id="linkz32">kavuştun</linkz>meleğine
6.nazruzgarı: Nazım da <linkz id="linkz33">kavuştu</linkz> meleğine allahım <linkz id="linkz34">sağlıklı</linkz> bir<linkz id="linkz35"><nobr>şekilde</nobr></linkz> kucağınada aldığın günleri gösterir inşallah kuzum
kısss seni korkutmayımda ben korkuyorum yaaa kendime güvemip yok belkim ondan ikiiz konusnda aslında bzaen en iyidi olur diyorum ikisi bir çıkar bi daha uğraşmak zorunda kalmam diye hayırlısı yaa hakkımızda olsunda ikize razıyım