Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

gulmeee kızzz ikizmi seninkiler ayy hayırlı olsunn sevndim adına yaa ben ikiz olacak korkusuyla tüp bebekten korkuyorum yanzlzım kimse yardım etmez bakanım olmaz benimm ne yapacam bennn
teesüüf ederım sule ınsan moral verır nıye korkuyon ıkızden.benım kımım varkı kız esım memur gurbetteyım bende ıste bende yalnız bakacam napıyım çok sükür Rabbım ınsallah o gunlerı gosterır hayırlısıyla

iç canım faydasını görürsün inşallah adetini beklemene gerek yok zaten hemilede olsan zara vermiyor bu ilaç görümcem şeker hastası olduğu için kullanıyordu o ilacı hamileyklende bilmeden içmiş doktor bişey olamz demiş bende sordum doktora bişey olmaz öğrenince bırakırsın dedi sende kullan bu gündenbaşla
saol canm hap dolu duruyo başlıyım ozaman tatlım inş bende weririm kilo canm şiştim artık walla 🙁 inş yakın zamanda gelir bebişlerimiz canımcım

merhaba arkadaslar cumaniz mübarek olsun..insallah meryem suresini okumaya niyetlendim..kuran okumasini malesef bilmiyorum..latin harfleriyle yazilmis seklini okuycam.sizce oda ayni sekilde olurmu yaridmci olrusnaiz sewinirmm,icim rahatlasinki rahatca baslayayim 🙂

kızlarrr dileğim hepinizi bi <linkz id="linkz14"><nobr>gün</nobr></linkz> bu listeden atı atı vermek (kendimde <linkz id="linkz14"><nobr>dahil</nobr></linkz> 🙂<linkz id="linkz16">inşallah</linkz> hepimiz meleklerimize<linkz id="linkz14"><nobr>kavuşacağızz</nobr></linkz> ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu

ayşegül: 4 Mayıs

hevin:5 Mayıs

lavinya: 6 Mayıs

çağla:6 MaYIS

eylül:10Mayıs

ADET OLANLAR

şule:bu aralar dinleniorrr 🙂

bitanesi: dua ile beklemede
:ar4fd:

ysmn1905: kafaya takmıyor
:salıncak:

yaw: (tüp <linkz id="linkz18">bebek</linkz> mayısda))
(dualarınızda <linkz id="linkz19">ismini</linkz> unutmayın)

özge:

suzu:2.Aşılama için bekliorr
(dualarınızda <linkz id="linkz20">ismini</linkz> unutmayın)

KIZLARRR YENİ TARİHLERİNİZİ SÖYLEYİN DE EKLEYEYİM!!!

GÜNÜ GEÇENLER

(inşallah hepinizi aşağıya doğru kaydırırım 🙂

aslım:

özgül:inşallah bebişinn sana tutunmuştur canım

özlem:

HAMİŞLER GRUBU
:yumurta::hamileyim:

Eweeetttt on dördüncü hamişimizide
:hamileyim: attık listeden dısarı bakalım 15. sıra kimde ?

1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı </nobr></linkz>tebrik ederim...

2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah <linkz id="linkz26"><nobr>sağlıklı</nobr></linkz> bir <linkz id="linkz27">şekilde</linkz>kucağına aldığınız günleride görürsünüz..

3.Derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen <linkz id="linkz29">kavuştun</linkz> yavruna darısı<linkz id="linkz28">isteyen</linkz> herkezin başına...

4.Eylülece:Canım ne güzel sende <linkz id="linkz31"><nobr>tattın</nobr></linkz> o duyguyu darısı benim gbi <linkz id="linkz30">isteyenlerin</linkz>başına

5.Sunflower:Canımm senide hamile gördük çok şükür 1.5 sene sonra <linkz id="linkz32">kavuştun</linkz>meleğine

6.Nazruzgarı: Nazım da <linkz id="linkz33">kavuştu</linkz> meleğine Allahım <linkz id="linkz34">sağlıklı</linkz> bir<linkz id="linkz35"><nobr>şekilde</nobr></linkz> kucağınada aldığın günleri gösterir inşallah kuzum

7.<linkz id="linkz36"><nobr>Gül</nobr></linkz> güzeli:Tebrik ederim canım...

8.Esin2748:Tebrik ederim canım...

9.Nurr:
Tebrik ederim canım...

10.Lilyped
:Tebrik ederim canım...

11.
Esmerim 53:Tebrik ederim canım...

12.Gülme:Hadi bakalım oğlana kardeş geldi Allah tamamına erdirsin....

13.Metanoyam: Canım arkadaşım tebrikler kucağına aldığın günleride görelim inşallah

14.Ayşeden: Ablacım tebrikler Allah sana tekrar yaşattı bu duyguyu şükürle olsun..

İSMİNİ YAZDIRMAK İSTEYENLER YORUM YAZSIN

[ındent][ı][sıze=2]kızlarrr dileğim hepinizi bi [/sıze][/ı][ı][sıze=2][ı][sıze=2]<linkz id="linkz14"><nobr>gün</nobr></linkz> bu listeden atı atı vermek (kendimde <linkz id="linkz14"><nobr>dahil</nobr></linkz>[/sıze][/ı][sıze=2][ı] 🙂[/ı][/sıze][sıze=2][ı]<linkz id="linkz16">inşallah</linkz>[/ı][/sıze][/sıze][/ı][ı][sıze=2][sıze=2][ı] hepimiz meleklerimize<linkz id="linkz14"><nobr>kavuşacağızz</nobr></linkz> ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu[/ı][/sıze][/sıze][/ı][ı][sıze=2]

[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]ayşegül: 4 mayıs
[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]

[/sıze][/ı]
[ı][ı][sıze=2]hevin:5 mayıs
[/sıze][/ı][/ı]
[ı][sıze=2]

[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]lavinya: 6 mayıs
[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]

[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]çağla:6 mayıs[/sıze][/ı][ı][sıze=2]
[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]

[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]eylül:10mayıs
[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]

adet olanlar[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]

şule:bu aralar dinleniorrr 🙂[/sıze][/ı]

[ı][sıze=2]

bitanesi: Dua ile beklemede [/sıze][/ı]
:ar4fd:[ı][ı]

ysmn1905: Kafaya takmıyor
[/ı][/ı]
:salıncak:[ı][ı][sıze=2]

yaw: (tüp <linkz id="linkz18">bebek</linkz> mayısda))
[/sıze][/ı][/ı]
[ı][ı][sıze=2][sıze=3][sıze=2](dualarınızda <linkz id="linkz19">ismini</linkz> unutmayın)[/sıze]
[/sıze]
[/sıze][/ı][/ı]
[ı][ı][sıze=2]

özge:
[/sıze][sıze=2][sıze=3][sıze=2]

suzu:2.aşılama için bekliorr [/sıze]
[/sıze]
[sıze=3][sıze=2](dualarınızda <linkz id="linkz20">ismini</linkz> unutmayın)[/sıze]
[/sıze]
[sıze=3]

kızlarrr yeni tarihlerinizi söyleyin de ekleyeyim!!!
[/sıze]
[/sıze][sıze=2]

günü geçenler
[/sıze][sıze=2]
[/sıze][sıze=3]
[sıze=2](inşallah hepinizi aşağıya doğru kaydırırım 🙂
[/sıze]
[/sıze]
[/ı][/ı]
[ı][sıze=2]
aslım:[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]
[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]
özgül:inşallah bebişinn sana tutunmuştur canım

özlem:
[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]
[/sıze][/ı]
[ı][sıze=2]
[/sıze][/ı]

[ı][ı][sıze=3]
hamişler grubu
[/sıze]
[/ı][/ı]
:yumurta::hamileyim:[ı][sıze=3]

eweeetttt on dördüncü hamişimizide
[/sıze]:hamileyim:[sıze=3] attık listeden dısarı bakalım 15. Sıra kimde ?

[/sıze][/ı]
[ı][ı][sıze=3]1. Gülnida: Aralık ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>arkadaşımızı </nobr></linkz>tebrik ederim...[/sıze][/ı][/ı][ı][ı][sıze=3]

2. Matematik aralık ayı hamişimiz senide tebrik ederiz...inşallah <linkz id="linkz26"><nobr>sağlıklı</nobr></linkz> bir <linkz id="linkz27">şekilde</linkz>kucağına aldığınız günleride görürsünüz..

3.derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen <linkz id="linkz29">kavuştun</linkz> yavruna darısı<linkz id="linkz28">isteyen</linkz> herkezin başına...

4.eylülece:canım ne güzel sende <linkz id="linkz31"><nobr>tattın</nobr></linkz> o duyguyu darısı benim gbi <linkz id="linkz30">isteyenlerin</linkz>başına

5.sunflower:canımm senide hamile gördük çok şükür 1.5 sene sonra <linkz id="linkz32">kavuştun</linkz>meleğine

6.nazruzgarı: Nazım da <linkz id="linkz33">kavuştu</linkz> meleğine allahım <linkz id="linkz34">sağlıklı</linkz> bir<linkz id="linkz35"><nobr>şekilde</nobr></linkz> kucağınada aldığın günleri gösterir inşallah kuzum

7.<linkz id="linkz36"><nobr>gül</nobr></linkz> güzeli:tebrik ederim canım...

8.esin2748:tebrik ederim canım...

9.nurr:
[/sıze]
[sıze=3]tebrik ederim canım..[/sıze][sıze=3].[/sıze][sıze=3]

10.lilyped
[/sıze]
[sıze=3]:[/sıze][sıze=3]tebrik ederim canım...

11.
[/sıze]
[sıze=3]esmerim 53:[/sıze][sıze=3]tebrik ederim canım...[/sıze]
[/ı][/ı]

[sıze=3][ı]12.gülme:hadi bakalım oğlana kardeş geldi allah tamamına erdirsin....[/ı][/sıze]

[sıze=3]13.[/sıze][sıze=3][ı]metanoyam: Canım arkadaşım tebrikler kucağına aldığın günleride görelim inşallah

14.ayşeden: Ablacım tebrikler allah sana tekrar yaşattı bu duyguyu şükürle olsun..

[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]
ismini yazdırmak isteyenler yorum yazsın
[/ı][/sıze]
[ı][sıze=2][sıze=3]
[/sıze]
[/sıze][/ı]
[/ındent]
özlemim darısı başına canım inşallah senide görelim

teesüüf ederım sule ınsan moral verır nıye korkuyon ıkızden.benım kımım varkı kız esım memur gurbetteyım bende ıste bende yalnız bakacam napıyım çok sükür Rabbım ınsallah o gunlerı gosterır hayırlısıyla
kısss seni korkutmayımda ben korkuyorum yaaa kendime güvemip yok belkim ondan ikiiz konusnda aslında bzaen en iyidi olur diyorum ikisi bir çıkar bi daha uğraşmak zorunda kalmam diye hayırlısı yaa hakkımızda olsunda ikize razıyım

Geri