ben sana bırsey dıyeyım mı canım bu bebiş grıbı olmasın hamılelerde olabılıyomus canım umutlandırmak ıstemıyorum ama böyle olanı çok duydum ben ınsallah öylesındır tatlım çok geçmıs olsun ıhlamur falan iç nane lımon iç dıcektım ama bebiş varsa nane ıyı gelmıyor yasak o yüzden ıhlamur iç içinede karabıber koy ıyı gelır
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: esengüven....................1-3 Ağustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) hazal3............................3 agustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: birmur...........................8 ağustos sultan...........................12 Ağustos ayselalper......................12 Ağustos Yağmurun annesi..........13 Ağustos Yaz esintisi....................14 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
hadi kızlar başka tavsiyesi olan yokmu.şu hastaya bir yardım eli atın.aktar a gidip bütün ot çöp ne varsa toplamaya razıyım.bide yarın kandil toparlanmam lazım.
şu an o kadar belirtim varki başım ağrıyor midem bulanıyor çok halsizim gözlerimi açamıyorum kasıklarım acıyor göğüslerim acıyor.tabi bunların nerdeyse hepsi gripten olduğu için hiç bi şey anlayamıyorum canım.