aminn canım çok sağol.çok taşaekkür ederim sanada nasip Allah en yakın zamanda
aminn canım çok sağol.çok taşaekkür ederim sanada nasip Allah en yakın zamanda
tabi cnm mevlam zamnını bilir ama yinede biz bu ay sıramızı kimselere vermiyelimm...🙂
inşallah canım gözlerimi zor açıyorum inanki.yaz yaz ne gribi bu bende anlamadım inanki.tamam birazdan aktar a gidicez ıhlamur alayım.çok sağol.ben sana bırsey dıyeyım mı canım bu bebiş grıbı olmasın hamılelerde olabılıyomus canım umutlandırmak ıstemıyorum ama böyle olanı çok duydum ben ınsallah öylesındır tatlım çok geçmıs olsun ıhlamur falan iç nane lımon iç dıcektım ama bebiş varsa nane ıyı gelmıyor yasak o yüzden ıhlamur iç içinede karabıber koy ıyı gelır
aminn canım çok sağol.
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

inşallah canım gözlerimi zor açıyorum inanki.yaz yaz ne gribi bu bende anlamadım inanki.tamam birazdan aktar a gidicez ıhlamur alayım.çok sağol.
bencede sıramızı kımseye vermeyelım kı bebişler erken gelsın Allah ın ıznı ıle amın yarabbım
şu an o kadar belirtim varki başım ağrıyor midem bulanıyor çok halsizim gözlerimi açamıyorum kasıklarım acıyor göğüslerim acıyor.tabi bunların nerdeyse hepsi gripten olduğu için hiç bi şey anlayamıyorum canım.geçmiş olsun canım ya senin günün yaklaştı varmı bi belirtin