vahide-m Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2009 #10.351 fatosss' Alıntı: selam kızlar naber bende yoğunum bu hafta çok o yüzden geliyorum gidiyorum böyel bi tuhaf işte çalışınca ne zman ne çıkacağı belli olmuyo işlerin Genişletmek için tıkla ... selam canım haklısın çalışınca zor oluyo biraz
fatosss' Alıntı: selam kızlar naber bende yoğunum bu hafta çok o yüzden geliyorum gidiyorum böyel bi tuhaf işte çalışınca ne zman ne çıkacağı belli olmuyo işlerin Genişletmek için tıkla ... selam canım haklısın çalışınca zor oluyo biraz
vahide-m Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2009 #10.352 yoncax' Alıntı: rica ederim canım,aynı senin gördüğün gibi bende tuhaf şeyler görürüm ara sıra.hayırlara çıkar inşallah. Genişletmek için tıkla ... inşallah canım
yoncax' Alıntı: rica ederim canım,aynı senin gördüğün gibi bende tuhaf şeyler görürüm ara sıra.hayırlara çıkar inşallah. Genişletmek için tıkla ... inşallah canım
yoncax Hamiş Melek 6 Ağustos 2009 #10.354 vahide-m' Alıntı: yoncax avatar süper olmuş🙂 çok şeker Genişletmek için tıkla ... teşekkürler,geçen eşim çok beğenmişti bunu,görünce yükledim.belki benimde böyle afacan bir oğlum olur
vahide-m' Alıntı: yoncax avatar süper olmuş🙂 çok şeker Genişletmek için tıkla ... teşekkürler,geçen eşim çok beğenmişti bunu,görünce yükledim.belki benimde böyle afacan bir oğlum olur
vahide-m Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2009 #10.355 yoncax' Alıntı: teşekkürler,geçen eşim çok beğenmişti bunu,görünce yükledim.belki benimde böyle afacan bir oğlum olur Genişletmek için tıkla ... ayy inşallah canım inşallah
yoncax' Alıntı: teşekkürler,geçen eşim çok beğenmişti bunu,görünce yükledim.belki benimde böyle afacan bir oğlum olur Genişletmek için tıkla ... ayy inşallah canım inşallah
yoncax Hamiş Melek 6 Ağustos 2009 #10.356 kızlar bugün hiç iş güç yapmadım.gideyimde bir çamaşır atayım makinaya:çamaşır:,akşam görüşürüz...
vahide-m Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2009 #10.357 yoncax' Alıntı: kızlar bugün hiç iş güç yapmadım.gideyimde bir çamaşır atayım makinaya:çamaşır:,akşam görüşürüz... Genişletmek için tıkla ... ok tatlım çok yorma kendini bu aralar.. kolay gelsin
yoncax' Alıntı: kızlar bugün hiç iş güç yapmadım.gideyimde bir çamaşır atayım makinaya:çamaşır:,akşam görüşürüz... Genişletmek için tıkla ... ok tatlım çok yorma kendini bu aralar.. kolay gelsin
vahide-m Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2009 #10.359 duygum_06' Alıntı: slm kızlar bugün nasılsınız Genişletmek için tıkla ... selam canım iyilik sen nasılsın nasıl gidyor
duygum_06' Alıntı: slm kızlar bugün nasılsınız Genişletmek için tıkla ... selam canım iyilik sen nasılsın nasıl gidyor
duygum_06 Hamiş Melek 6 Ağustos 2009 #10.360 vahide-m' Alıntı: selam canım iyilik sen nasılsın nasıl gidyor Genişletmek için tıkla ... iyilik bendende bu aralar sık giremiyorum girip girip çıkıyorum bütler yaklaştı ders çalışıyorum bu dolu kafaylada bebek düşünme yönünden relaxsım anlıcam bakalım bu ay ilk hamişlik haberini kimden alıcaz
vahide-m' Alıntı: selam canım iyilik sen nasılsın nasıl gidyor Genişletmek için tıkla ... iyilik bendende bu aralar sık giremiyorum girip girip çıkıyorum bütler yaklaştı ders çalışıyorum bu dolu kafaylada bebek düşünme yönünden relaxsım anlıcam bakalım bu ay ilk hamişlik haberini kimden alıcaz