selam canım haklısın çalışınca zor oluyo birazselam kızlar naber bende yoğunum bu hafta çok o yüzden geliyorum gidiyorum böyel bi tuhaf işte çalışınca ne zman ne çıkacağı belli olmuyo işlerin
selam canım haklısın çalışınca zor oluyo birazselam kızlar naber bende yoğunum bu hafta çok o yüzden geliyorum gidiyorum böyel bi tuhaf işte çalışınca ne zman ne çıkacağı belli olmuyo işlerin
inşallah canımrica ederim canım,aynı senin gördüğün gibi bende tuhaf şeyler görürüm ara sıra.hayırlara çıkar inşallah.
teşekkürler,geçen eşim çok beğenmişti bunu,görünce yükledim.belki benimde böyle afacan bir oğlum oluryoncax avatar süper olmuş🙂 çok şeker

ayy inşallah canım inşallahteşekkürler,geçen eşim çok beğenmişti bunu,görünce yükledim.belki benimde böyle afacan bir oğlum olur![]()

ok tatlım çok yorma kendini bu aralar..kızlar bugün hiç iş güç yapmadım.gideyimde bir çamaşır atayım makinaya:çamaşır:,akşam görüşürüz...
selam canım iyilik sen nasılsın nasıl gidyorslm kızlar bugün nasılsınız
iyilik bendende bu aralar sık giremiyorum girip girip çıkıyorum bütler yaklaştı ders çalışıyorum bu dolu kafaylada bebek düşünme yönünden relaxsım anlıcam bakalım bu ay ilk hamişlik haberini kimden alıcazselam canım iyilik sen nasılsın nasıl gidyor