kızlar sizlere güzel haber vermek isterdim ama malesef bebiş yok bütün belirtiler ve regl geçikmesi hapsi psikolojikmiş yani psikolojik hamilelik yaşıyorum ve uzun bir tedavi sonuncunda tekrar regl olcakmışım umudum kalmadı bu son olaydan sonra yıkıldım artık bitti bende bittim umarım sizlerin güzel haberlerinizi alırım
kızlar sizlere güzel haber vermek isterdim ama malesef bebiş yok bütün belirtiler ve regl geçikmesi hapsi psikolojikmiş yani psikolojik hamilelik yaşıyorum ve uzun bir tedavi sonuncunda tekrar regl olcakmışım umudum kalmadı bu son olaydan sonra yıkıldım artık bitti bende bittim umarım sizlerin güzel haberlerinizi alırım
Esencim lütfen kendini bırakma hemen.Bunlar bizim için büyük tecrübe.Hayırlısı şimdilik ama bebişin geldiğinde bu yaşadıklarının hiçbirisini anımsamayacaksın.Kendini üzme biraz rahatlamaya çalış bak o zaman bebişin nasıl geliyor...
Geçmiş olsun cnm ama yok öle hemen yıkılmak burdaki eski arkadaşlarımız bilir ben karnımda üç aylık bebğimi kaybettim düşün hamileliği üç ay yaşadım ve kontrolde ekranda öldüğünü gördüm düşünsene yaşadığım şoku kaç gün doktorun sesi kulağımda çınladı kalp atışını alamıyorum bebeğin diye eşim bile atlatamıcağımı düşündü hep bitti artık bizim için bebek dönemi diye ama çok şükür geçti lütfen yapma ya benim yerimde olsan düşünsene .....hayat herşeyi yaşatıyo yeterki bilelim cnm
mevlam neylerse güzel eyler vardır bundada bir hayır.....
,bunaltma kendini eşin ve bebişlerin için hep pozitif ol ilerde üzülürsün bence bu günlerine sağlıcakla kal cnm
yoncaxcım yeşil mercimğe domates ve biberd mi katıyon ayy süper bi tarif yaa bende hemen aynısınımyapıyım daha kavurmamıştım kavurmadan koyayım ozaman senin ki gibi çok sağol canım bildiklerini paylaşırsan yemek konusunda çok sevinirim tatlım ya yeni şeyler öğrenmek çok güzel oluyo
nurcum yaptın mı mercimeği nasıl oldu?ben yaptım özlemişimde ,çok lezzetli oldu.bu arada aklında olsun ben her yemeğe muhakkak sarımsak atarım 9- 10 tane çok faydalı oluyor.yemeğin içinde zaten merhem gibi oluyo.dilmeden sadece kabuklarını soyup atınca yemeğin tadı da değişmiyor aklında olsun tatlım.
ınsallah canım kısmet artık Allah ım bılır bas dönmem var bu sabah çok kötü oldum sımdı daha ıyıyım antıbıyotık içiyorum sanırım o yaptı ınsallah aksama kadar ıyı olurum