Slm Sultan!Nasılsın?Artık senin varsa yerleşmen falan gerçekleşmiştir.Dün bir takım belirtiler yazmışsın okudum.İnşallah hamişsindir 🙂 Bugün nasılsın peki?
sağol canım ya.iyiyim çok rahatsız edici bi durum yok bütün belirtiler arada bir oluyor.bazen bi göğüs sancısı bazen bel ağrısı kimi zaman kasıklarda bi rahatsızlık.bakalım hayırlısı.inşallah dediğin gibidir.sen nasılsın?Slm Sultan!Nasılsın?Artık senin varsa yerleşmen falan gerçekleşmiştir.Dün bir takım belirtiler yazmışsın okudum.İnşallah hamişsindir 🙂 Bugün nasılsın peki?
ela geçmiş olsun canım.çok üzüldüm.kıza sürede kendini toparlarsın inşallah.
sağol canım ya.iyiyim çok rahatsız edici bi durum yok bütün belirtiler arada bir oluyor.bazen bi göğüs sancısı bazen bel ağrısı kimi zaman kasıklarda bi rahatsızlık.bakalım hayırlısı.inşallah dediğin gibidir.sen nasılsın?
:laugh:Gülüm çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
Sen bize lazımsın yaahhhuuu 🙂
sagol canım ya daha ıyıyım merak etme sen nasılsın
kisgunesi canim hamile olmana cok sevindim .saglikli bi hamilelik gecirmeni hayirlisiyla bebisini kucagina almani dilerim .
ben yarini bekliyorum kizlar gerci dun gece adet donemindeki kasik agrisina benzer bi agri oldu ama bilmiyorum artik.herseyin hayirlisi .yarin ola hayrola yarin belli olur .hepinizi optum