Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slm Sultan!Nasılsın?Artık senin varsa yerleşmen falan gerçekleşmiştir.Dün bir takım belirtiler yazmışsın okudum.İnşallah hamişsindir 🙂 Bugün nasılsın peki?

Slm Sultan!Nasılsın?Artık senin varsa yerleşmen falan gerçekleşmiştir.Dün bir takım belirtiler yazmışsın okudum.İnşallah hamişsindir 🙂 Bugün nasılsın peki?
sağol canım ya.iyiyim çok rahatsız edici bi durum yok bütün belirtiler arada bir oluyor.bazen bi göğüs sancısı bazen bel ağrısı kimi zaman kasıklarda bi rahatsızlık.bakalım hayırlısı.inşallah dediğin gibidir.sen nasılsın?

Benim bşr haftam var daha 🙂 Ama belirti namına pek bişey yazamayacağım çünkü kendimi dinlememe konusunda kararlıyım.Sadece manyak bir şekilde bacaklarım sızlıyor iki gündür ciddi anlamda.Hani ben bu sızıyı reglimin ilk 3 gününden çok ii tanırım;tıpatıp aynısı önceleri geçen hafta çok gezdik diye oldu diye düşünmüştüm ama alakası yok.Nedir anlamadım!Eğer olurda hamile kalırsam herkese bacaklarınızı dinleyin gerisi hikaye diyeceğim :laugh:
var mı ki böyle bi belirti yaaa;eğer yoksa nerden çıktı bu şimdi. 🙁

kisgunesi canim hamile olmana cok sevindim .saglikli bi hamilelik gecirmeni hayirlisiyla bebisini kucagina almani dilerim .
ben yarini bekliyorum kizlar gerci dun gece adet donemindeki kasik agrisina benzer bi agri oldu ama bilmiyorum artik.herseyin hayirlisi .yarin ola hayrola yarin belli olur .hepinizi optum

iyi akşamlar çok sağol canım inşallah seninde vardır bebeğin