günaydın melekler nasılsınız
benimde yumurtlama dönemim ama hala akıntı çok değil acaba bu ay yumurtlamıcammı ne
bu arada dişim çekildi ya feci şiştim sağ yanağım davul gibi oldu ya
saol canım aslında benim her ay akıntım olurdu ama belki geç yumurtlicam ondan olabilir bide pek dinlememeye çalışıyorum kendimi kasıklarımda ağrıda hissetmiyorum henüz bakalım hayırlısı
nasıl sorsam biraz utanıyom ama ben şimdi bu ara ilişkiye girmekten korkuyorum eğer hamileysem bi şey olur diye.o kadar sitelerde baktım bi şey bulamadım.e kaç kaç nereye kadaradamında bi canı var.bi şey olurmu acaba ne yapsamki
göğüslerim ilk zamanlarda her an acı veriyorlardı şimdi ara ara bi sızlıyo bazen o ağırlık hissi kimi zaman göğüs ucumda bi yanma oluyo.Allahtan hepsi bi arada olmuyo yoksa kafayı yerdim:tasu:
canım sen kendin farkındasındır zaten regl olacağın zamanki gibimi değilmi benimde göğüslerimin üst tarafında yanma olyordu sen hamilesin herhalde tatlım
saol canım bı iki gündür ağrımdan dolayı pek bişey düşünemediğim için olmadı bugünde ağrım var ama çok değil bide yumurtlama zamanı ya bu akşam olur artık:laugh:
nasıl sorsam biraz utanıyom ama ben şimdi bu ara ilişkiye girmekten korkuyorum eğer hamileysem bi şey olur diye.o kadar sitelerde baktım bi şey bulamadım.e kaç kaç nereye kadaradamında bi canı var.bi şey olurmu acaba ne yapsamki
canım bende aynısıyım ama biz doktora sormuştuk önceki hamileliğimde çok hırpalamadan olsun bir zararı olmaz dedi bize o annelikiç güdüsü canım insan bebeğii korumaya alıyor
canım sen kendin farkındasındır zaten regl olacağın zamanki gibimi değilmi benimde göğüslerimin üst tarafında yanma olyordu sen hamilesin herhalde tatlım
regl olcağım zaman sadece hassaslaşıyordu o kadar acıma veya ağırlaşma olmuyordu.bide hiç iştehım yok zorla yemek yiyorum.yemek deyince midem bulanıyor.ama hamile olsam iştahlı olmam gerekirdi heralde.