Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

nasıl sorsam biraz utanıyom ama ben şimdi bu ara ilişkiye girmekten korkuyorum eğer hamileysem bi şey olur diye.o kadar sitelerde baktım bi şey bulamadım.e kaç kaç nereye kadaradamında bi canı var.bi şey olurmu acaba ne yapsamki:utan:
canım,benim bildiğim kadarıyla sert ilişki olmadıktan sonra birşey olmuyor.öyle denersiniz sizde.

göğüslerim ilk zamanlarda her an acı veriyorlardı şimdi ara ara bi sızlıyo bazen o ağırlık hissi kimi zaman göğüs ucumda bi yanma oluyo.Allahtan hepsi bi arada olmuyo yoksa kafayı yerdim:tasu:
canım sen kendin farkındasındır zaten regl olacağın zamanki gibimi değilmi benimde göğüslerimin üst tarafında yanma olyordu sen hamilesin herhalde tatlım

nasıl sorsam biraz utanıyom ama ben şimdi bu ara ilişkiye girmekten korkuyorum eğer hamileysem bi şey olur diye.o kadar sitelerde baktım bi şey bulamadım.e kaç kaç nereye kadaradamında bi canı var.bi şey olurmu acaba ne yapsamki:utan:

canım bende aynısıyım ama biz doktora sormuştuk önceki hamileliğimde çok hırpalamadan olsun bir zararı olmaz dedi bize o annelikiç güdüsü canım insan bebeğii korumaya alıyor

Geri