sultan Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2009 #10.681 kış güneşi' Alıntı: sultan' Alıntı: evet canım annemin bulantısı olmazmış ama herkes anneye çekmiyor ablamın bulantısı çok olur Genişletmek için tıkla ... evet doğru tabi ama ne şanslısınki sen çekmişsin.benim anneminde çok beter olmamakla beraber oluyomuş bulantısı. Genişletmek için tıkla ...
kış güneşi' Alıntı: sultan' Alıntı: evet canım annemin bulantısı olmazmış ama herkes anneye çekmiyor ablamın bulantısı çok olur Genişletmek için tıkla ... evet doğru tabi ama ne şanslısınki sen çekmişsin.benim anneminde çok beter olmamakla beraber oluyomuş bulantısı. Genişletmek için tıkla ...
yoncax Hamiş Melek 8 Ağustos 2009 #10.682 selzeh' Alıntı: hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın?aksam ıyı oldum hatta süperdım çalışma yaptık bugünde devam yarında devam tam gaz devam ınsallah Genişletmek için tıkla ... ohhh ne güzel hayırlısı bakalım,durmak yok yola devam:fırtına:
selzeh' Alıntı: hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın?aksam ıyı oldum hatta süperdım çalışma yaptık bugünde devam yarında devam tam gaz devam ınsallah Genişletmek için tıkla ... ohhh ne güzel hayırlısı bakalım,durmak yok yola devam:fırtına:
kış güneşi Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2009 #10.683 sultan' Alıntı: ayy ben onu yapamam heralde.hiç cesaertim yoktur o gibi şeylere. Genişletmek için tıkla ... aman canım senede bi bak bakalım cesaret edmeyecek ne var ki kendi organaın sonuçta
sultan' Alıntı: ayy ben onu yapamam heralde.hiç cesaertim yoktur o gibi şeylere. Genişletmek için tıkla ... aman canım senede bi bak bakalım cesaret edmeyecek ne var ki kendi organaın sonuçta
sultan Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2009 #10.684 vahidem sanada bi geçmiş olsun diyemedim canım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok fenadır.Mevlam acil şifalar versin inşallah.
vahidem sanada bi geçmiş olsun diyemedim canım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok fenadır.Mevlam acil şifalar versin inşallah.
yoncax Hamiş Melek 8 Ağustos 2009 #10.685 selzeh' Alıntı: gelır gelır merak etme annesı benım gelecekmı bakalım bu ay benımde evlılık yıldönümüm ayın 30 belkı bana süpriz yapar bebiş ama umutlu degılım pek Genişletmek için tıkla ... kız umutlu olmamak için çok erken daha.şimdiden böyle deme,nasıl düşünürsen öyle olur.
selzeh' Alıntı: gelır gelır merak etme annesı benım gelecekmı bakalım bu ay benımde evlılık yıldönümüm ayın 30 belkı bana süpriz yapar bebiş ama umutlu degılım pek Genişletmek için tıkla ... kız umutlu olmamak için çok erken daha.şimdiden böyle deme,nasıl düşünürsen öyle olur.
kış güneşi Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2009 #10.686 selzeh' Alıntı: gelır gelır merak etme annesı benım gelecekmı bakalım bu ay benımde evlılık yıldönümüm ayın 30 belkı bana süpriz yapar bebiş ama umutlu degılım pek Genişletmek için tıkla ... senide az kalmış evlilik yıldönümüne benimde 25i, gelsin artık bebişler sıkı çalışın bu ay gelin arkamdan hadi beni yalnız bırakmayın
selzeh' Alıntı: gelır gelır merak etme annesı benım gelecekmı bakalım bu ay benımde evlılık yıldönümüm ayın 30 belkı bana süpriz yapar bebiş ama umutlu degılım pek Genişletmek için tıkla ... senide az kalmış evlilik yıldönümüne benimde 25i, gelsin artık bebişler sıkı çalışın bu ay gelin arkamdan hadi beni yalnız bırakmayın
sultan Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2009 #10.687 kış güneşi' Alıntı: aman canım senede bi bak bakalım cesaret edmeyecek ne var ki kendi organaın sonuçta Genişletmek için tıkla ... bilmiyorumki neyse denemeye çalışırım bi ara.
kış güneşi' Alıntı: aman canım senede bi bak bakalım cesaret edmeyecek ne var ki kendi organaın sonuçta Genişletmek için tıkla ... bilmiyorumki neyse denemeye çalışırım bi ara.
vahide-m Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2009 #10.688 selzeh' Alıntı: ıyıyım canım sen nasılsın dişin nasıl oldu şişmiş herhalde çok geçmıs olsun ınsallah en kısa zamanda düzelır Genişletmek için tıkla ... inşallah canm saolasın
selzeh' Alıntı: ıyıyım canım sen nasılsın dişin nasıl oldu şişmiş herhalde çok geçmıs olsun ınsallah en kısa zamanda düzelır Genişletmek için tıkla ... inşallah canm saolasın
yoncax Hamiş Melek 8 Ağustos 2009 #10.689 sultan' Alıntı: ayy ben onu yapamam heralde.hiç cesaertim yoktur o gibi şeylere. Genişletmek için tıkla ... aynen kız,bende yapamam heralde,normal ilişki yaşıyoruz ama onu düşünmek bile daraltıyor beni🙂dokunamam ben orama burama:bai:
sultan' Alıntı: ayy ben onu yapamam heralde.hiç cesaertim yoktur o gibi şeylere. Genişletmek için tıkla ... aynen kız,bende yapamam heralde,normal ilişki yaşıyoruz ama onu düşünmek bile daraltıyor beni🙂dokunamam ben orama burama:bai:
vahide-m Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2009 #10.690 sultan' Alıntı: vahidem sanada bi geçmiş olsun diyemedim canım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok fenadır.Mevlam acil şifalar versin inşallah. Genişletmek için tıkla ... saol tatlım ya çok fena bişeymiş gerçekten resmen vücüdum sarsıldı ya hiç yaşamamıştım ben yemekte yiyemiyorum sıvıyla besleniyorum inşallah hemen düzelir
sultan' Alıntı: vahidem sanada bi geçmiş olsun diyemedim canım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok fenadır.Mevlam acil şifalar versin inşallah. Genişletmek için tıkla ... saol tatlım ya çok fena bişeymiş gerçekten resmen vücüdum sarsıldı ya hiç yaşamamıştım ben yemekte yiyemiyorum sıvıyla besleniyorum inşallah hemen düzelir