evet doğru tabi ama ne şanslısınki sen çekmişsin.benim anneminde çok beter olmamakla beraber oluyomuş bulantısı.evet canım annemin bulantısı olmazmış ama herkes anneye çekmiyor ablamın bulantısı çok olur
evet doğru tabi ama ne şanslısınki sen çekmişsin.benim anneminde çok beter olmamakla beraber oluyomuş bulantısı.evet canım annemin bulantısı olmazmış ama herkes anneye çekmiyor ablamın bulantısı çok olur
ohhh ne güzel hayırlısı bakalım,durmak yok yola devam:fırtına:hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın?aksam ıyı oldum hatta süperdım çalışma yaptık bugünde devam yarında devam tam gaz devam ınsallah
ayy ben onu yapamam heralde.hiç cesaertim yoktur o gibi şeylere.
kız umutlu olmamak için çok erken daha.şimdiden böyle deme,nasıl düşünürsen öyle olur.gelır gelır merak etme annesı benım gelecekmı bakalım bu ay benımde evlılık yıldönümüm ayın 30 belkı bana süpriz yapar bebiş ama umutlu degılım pek
gelır gelır merak etme annesı benım gelecekmı bakalım bu ay benımde evlılık yıldönümüm ayın 30 belkı bana süpriz yapar bebiş ama umutlu degılım pek
bilmiyorumki neyse denemeye çalışırım bi ara.aman canım senede bi bak bakalım cesaret edmeyecek ne var ki kendi organaın sonuçta
inşallah canm saolasınıyıyım canım sen nasılsın dişin nasıl oldu şişmiş herhalde çok geçmıs olsun ınsallah en kısa zamanda düzelır
aynen kız,bende yapamam heralde,normal ilişki yaşıyoruz ama onu düşünmek bile daraltıyor beni🙂dokunamam ben orama burama:bai:ayy ben onu yapamam heralde.hiç cesaertim yoktur o gibi şeylere.
saol tatlım ya çok fena bişeymiş gerçekten resmen vücüdum sarsıldı ya hiç yaşamamıştım ben yemekte yiyemiyorum sıvıyla besleniyorum inşallah hemen düzelirvahidem sanada bi geçmiş olsun diyemedim canım çok geçmiş olsun diş ağrısı çok fenadır.Mevlam acil şifalar versin inşallah.