Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlısı bitanem..tamam tatlım görüşürüz,iyi geceler...

İyi işte ne kadar güzel geçmiş.Çıkmışsınız dolaşmışsınız,gülmüşsünüz,konuşmuşsunuz daha ne 🙂 Misss....Gecelik meselesine gelince;yahuu üzerinde 3 dkç duracak bişey için bence de riske atmaya değmezmiş 😀 Zevk aldıysanız gerisi hikaye Ama sanırım biraz 'illa da yapalım'a kaçmış iş oo biraz sakat 😀 Şaka şaka...

Güzel bir gün geçrimene çok sevindim;çünkü ilki nasıl olursa ondan sonrakilere dair bir işaret oluyor canımcım!

Eee artık bbakalım ne zaman başlarsın oram buram demeye :laugh:

vallahı forum sessız bugünlerde hrkes çekılmıs köselerıne hızla çalışıyor galıba

Ya ben kendi adıma konuşmak gerekirse;belki de kendimce mıymıntılandığım şeyleri sizlerle paylaşıp kafanızı şişirmek istemiyorum.Artı çok konuşup kendimi iyice hamileyim gibi düşündürmek istemiyorum.Gelirse başımın üzzerinde yeri var;gelmezse canı sağolsun! 🙂
Diğer regl günü yaklaşan arkadaşlardan Aysel ve Sultan hariç kimseden ses yok zaten...Onları da merak ediyorum bugün göremedim. Bizim dönem biraz sessiz çıktı :laugh:

merhaba canım nasılsın.yaa karnım acayip ağrıyo galiba bu yada yok bişi benim reglm gelcek gibi.bide acayip üşüyüroum bu sabah üşüyerek uyandım ve hala devam ediyo.günüm daha var ama bellide olmaz benimki erken teşrif edebilir ama dua ediyorum eğer hamile değilsem de reglm erken gelsin düşünmek çok zor oluyo herşeyin hayırlısı olsun en başta

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
ayselalper......................8 Ağustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
sultan...........................12 Ağustos
Yağmurun annesi..........13 Ağustos
Yaz esintisi....................14 Ağustos
smart-girl......................15 Ağustos
Nur85...........................16 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)

HAZALLL nereleredesin tatlım?

nasılsın canım bakalım senınde günlerın yaklastı varmı belırtı falan
evt canım sanırım regl olucam aynı o şkeilde ağrım var çünkü ama bi yandan da daha var günmüe bilemiyorum yaa belkide erken gelir regl eğer hamiş değilsem erken gelmesini istiyorum zaten.hayırlısı olsun canım sadece bu sabah çok üşüyorum ama üşümek belirti falan değildir🙂ateşim yüksek çıktı ama ben üşüyorum şuan ellerim ayaklarım buz gibi normalde çok sıcak olur.onun dışıda sol yumurtalığımdaki ağrı yumurtlama döenminden itibaran devam etti az az da olsa var bi sağ bi sol tarafta ama en çok solda.başkada hiç bişi yok canım.dualarınızı eksik etmeyin benim dualrımda inanın sizlerle.bakalım nolcak.ben hazalı çok merak ediyom yaa napar eder girerim demişti inşallah herşey güzeldir onun için ve mutlu haberler verir bize

ınsallah hamıssın bu ay canım ya hiç sıkma tatlı canını nasılsa bellı olacak az kaldı atesın yuksek olması çok ıyı kasıklarında agrıda varmıs ınsalla bebiştendır bende hazalı çok merak edıyorumya