anldım canım ınsallah senınde gelır bu ay bebiş kısmet artık benımde akıntım devm edıyor sanırım bugün yumurtam çatladı yada yarın çatlaycak bakalım hayılısı artık tatlım ben çıkıyorum kendıne ıyı bak yrın görüşürz canım öptüm by
canım benim çok teşekkür ederim.evet dün akşam dışarıya çıktık.ama gece çok komik bitti sormayani planladığım gibi olmadı.sözümona eve geldikten sonra kokulu kremler,parfümler sürecektim,odaya mumlu bir elektrik aleti vardı onu şarj ettim.onu koyup otantik bir atmosfer yaratacaktım🙂biz ne yaptık?uzun zamandır dışarda gezmemiştik.çok severiz normalde uzun gezmeleri.canımız çekti oraya git ,buraya git şurayı gez.eve bi geldik çok geç ve araba olmasına rağmen ayaklar mahfolmuş ve inanılmaz yorulmuş geldik.kolumuzu kıpırdatmaya halimiz yok yani🙂napsak napsak ben dedim zoraki dur ben bir gecelik giyip geleyim.eşimde sen gelene kadar ben çoktan uyurum dedi,zaten benimde gecelik giyecek takatim yok.en iyisi dedik,bizim bebiş çalışması tehlikeye girmesin bari onu,halledelim dedik.ve de hiç planlamadığımız şekilde sırf görev icabı zoraki oldu anlayacağın sonrası mı?yorgunluktan anında uyumuş kalmışız :123:yani bir evlilik yıldönümümüz güzel,yorgun,bir o kadar da komik geçti.:raila:
vallahı forum sessız bugünlerde hrkes çekılmıs köselerıne hızla çalışıyor galıba
günaydın canımmmgünaydın kızlarrrrr
günaydın canımmm
evt canım sanırım regl olucam aynı o şkeilde ağrım var çünkü ama bi yandan da daha var günmüe bilemiyorum yaa belkide erken gelir regl eğer hamiş değilsem erken gelmesini istiyorum zaten.hayırlısı olsun canım sadece bu sabah çok üşüyorum ama üşümek belirti falan değildir🙂ateşim yüksek çıktı ama ben üşüyorum şuan ellerim ayaklarım buz gibi normalde çok sıcak olur.onun dışıda sol yumurtalığımdaki ağrı yumurtlama döenminden itibaran devam etti az az da olsa var bi sağ bi sol tarafta ama en çok solda.başkada hiç bişi yok canım.dualarınızı eksik etmeyin benim dualrımda inanın sizlerle.bakalım nolcak.ben hazalı çok merak ediyom yaa napar eder girerim demişti inşallah herşey güzeldir onun için ve mutlu haberler verir bizenasılsın canım bakalım senınde günlerın yaklastı varmı belırtı falan
evt canım sanırım regl olucam aynı o şkeilde ağrım var çünkü ama bi yandan da daha var günmüe bilemiyorum yaa belkide erken gelir regl eğer hamiş değilsem erken gelmesini istiyorum zaten.hayırlısı olsun canım sadece bu sabah çok üşüyorum ama üşümek belirti falan değildir🙂ateşim yüksek çıktı ama ben üşüyorum şuan ellerim ayaklarım buz gibi normalde çok sıcak olur.onun dışıda sol yumurtalığımdaki ağrı yumurtlama döenminden itibaran devam etti az az da olsa var bi sağ bi sol tarafta ama en çok solda.başkada hiç bişi yok canım.dualarınızı eksik etmeyin benim dualrımda inanın sizlerle.bakalım nolcak.ben hazalı çok merak ediyom yaa napar eder girerim demişti inşallah herşey güzeldir onun için ve mutlu haberler verir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?