yoncax
Hamiş Melek
canım benim adetin 7.günü başladık.toplam 9 gün oldu.9 günde berat kandili günü birde cuma günü ara verdik onun dışında hergüncanım sen regl bıtımınden bu yana her günmü çalıştınız yoksa 1 gün ara ıle mı![]()

canım benim adetin 7.günü başladık.toplam 9 gün oldu.9 günde berat kandili günü birde cuma günü ara verdik onun dışında hergüncanım sen regl bıtımınden bu yana her günmü çalıştınız yoksa 1 gün ara ıle mı![]()

canım benim adetin 7.günü başladık.toplam 9 gün oldu.9 günde berat kandili günü birde cuma günü ara verdik onun dışında hergün![]()
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler iyi çalışmalar çok uykum var yatıcam
tamam canım iyi geceler,görüşürüz.kızlar ben çıkıyorum iyi geceler iyi çalışmalar çok uykum var yatıcam
şimdi mevsim yazken,bide canımız isterken yapıyoruz işte.şimdi kışa girince bu tempo olmaz heralde.o zaman da bakarız işte duruma göre.hayırlısı bu kadar çalışmaya olsada olmasa da herşeyin başı nasip...biz çalışalım da🙂anladım canım sende baya sıkı çalışıyosun heee ınsallah gelır bu ay bebişin bu günlerde benım önemlı günlerım bende su sıralar hergün devam bakalım nazlı bebegim bu ay gelecekmı
yok bitanem bitmedi dün tahminlerime göre yumurtladım,işte en önemli günlerdeyim bir 4 gün daha,çatlayacak ya.ama bugün baya bi sulu akıntım vardı.canım senın yumurtlama dönemın bıttı dımı o dönemde akıntın oluyormu senın canım
yok bitanem bitmedi dün tahminlerime göre yumurtladım,işte en önemli günlerdeyim bir 4 gün daha,çatlayacak ya.ama bugün baya bi sulu akıntım vardı.