Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sımdıden ıyı yolculuklar canım kendıne ıyı bak oralarda güzel haberlerını beklıyoruz ınsallah

sımdıden ıyı yolculuklar canım kendıne ıyı bak oralarda güzel haberlerını beklıyoruz ınsallah
sağol canım benim sizde kendinize çok dikkat edin.inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz burda.yarın ve çarşamba sınavlarım var artık giremem sadece ateşimi yazıp çıkarım formda şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum Rabbim dualarımızı kabul buyursun ve hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tüm arkadaşlar kızlar hepiniz sağlıkla kalın ve dua ileee öpüyorum sizlere görüşürüz canlarım Allaha emanet olun.anammmm siz şimdi bir ayda neler kaynatırsınız kız okurken napcam ben bilmiyom yetişirim sizlere inşallah🙂

sende sagol canım sınavlarına çalış sen ınsallah ıyı geçer sanada sımdıden hayırlı ramazanlar bır daha görüsemeyız çünkü Allah ım hepımızın dualrını kabul etsın ınsallah ve hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın yarabbım artık gelınce okursun neler olmus dıye kımbılır kaç hamılemız olur ayyyy ınsallah yarabbım Allah a emanet ol öptüm

angelim Allah kavuştursun canım tez vakitte gidip gelsin inşallah eşin.herşeyin hayırlısı canım zamanı var daha demekki ama eşin döner dönmez bekliyoruz senide aramızda tekrar listede

Yorumun için teşekkürler canımcım inşallah canımcım... Ayyy ne düşünüyoorduk ne olduuu 🙁 hayırlısı olsun bakalım sabıredeceğizz.. Ama bu liste uzadıkcaa bende cok ama cok seviniyorum.. Allahıım hepinizee almanızı nasip eder inşallah.... butun anne adaylarına bol sans diliyorum

Canım çok üzülmüşsün sen yaaa... 🙁 Yıpratma kendini bu kadar!Mutlaka olacak senin de güzel bebişin!
İş konusunu mantıklı düşünmüşsün;kafa dağıtmaya birebir çünkü o kadar yoğun oluyorsun ki çoğu zaman kendini dinlemeye vakit bulamıyorsun;bu da ayların kolay geçmesine sebep olur.

Canım iyi yolculuklar.Yokluğun farkedilecek emin ol;güzel haberlerle dönersin inşallah! 🙂

Kızlar bu topikte bir problem oldu sanırım;öten bülbüller ötmez oldu,yüzen gemiler yüzmez oldu,akan yaşlar sel oldu!!! Yeter artık;dur deyin artık bu sessizliğe.Her gün bir iki satır da yok mu durumunuzla ilgili konuşabilecekleriniz!!! 🙁 Ne oldu size yaaaa....
Hadi kendinize gelin.

Bana öyle geliyor ki bu ay ,bu sessizlikle ya nüfus patlaması olacak
ya da iyice herkes köşesine çekilip yenilgiyi kabul edecek!
Canlanın artık...Bakın şimdi uyumaya gidiyorum uyandığımda bir sürü taze bilgi görmek istiyorum burada!
Hepiniziz kocaman öptüm.