Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız ayselalper üzülme canım yeni bi ay yeni bi umut umudunu asla yitirme pozititif düşün ne geliyosa allahtan canım rabbim verceği zamanı iyi bilir

Valla yaa hiç kafalarına taktıkları yok biz öyle miyiz ayyy.Valla arada midem bulanıyor diyorum da eşim sen kendini çok dinlemeye başladın diyoo oysa ben bebek işareti olarak değil yaniii gerçekten bulanıyoo.Kendimizi dinleye dinleye hasta olacağaız valla....

haklısın canım kendımızı dınlemeye devam edersek hasta olucaz gerçekten ben o yuzden bu ay dınlememeye çalışıyorum basarabıldıgım kadarıyla Allah ım ızın verırse olacak nasılsa bız ne yapsak boş işte ınsan regl olunca tabıkı etkılenıyor ama sabredıcez güçlü olucaz dua edıcez ve bekleyecegız baska çaremız yok tatlım Allah ım herkese nasıp etsın ınsallah

yok canım yumurtlamam bitmişti.internette dolaşırken bi site ye girdim gebelik hesabında hamile kaldığınız gün 31 temmuz yazıyordu.yani tam 12 gün vardı reglime işte o gün başlamıştı göğüslerim.

anladım canım benım daha bıtmedı yumurtlamam zaten sanırım bu aksam son öyle bılıyorum ama reglımede 12-13 gün var hayırlısı artık tatlımya

Geri