Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım.seninde 12 gün falan var heralde.varmı bi şeyler bi hareketlilik.

evet benımde 12-13 gün var ama daha bişi yok bende kasıklarım bugün baya fena bazı hareketlerımde batıyor özellıkle ama sanırım yumurtlama dönemımdeyım ben son günlerı o yuzden oluyordur canım baska birsey oldugunu sanmıyorum ya benım reglıme yakın hiç gögüslerımde agrımaz belkı hamıle olaursam gögüslerde belırtı verırse ordan anlarım anca

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
sultan...........................12 Ağustos
Yağmurun annesi..........13 Ağustos
Yaz esintisi....................14 Ağustos
smart-girl......................15 Ağustos
Nur85...........................16 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

Kızlar internette okudum çok ilginç bi haber...
Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! Böbrek ağrısıyla giden kadın, hastanede nur topu gibi bir çocuk dünyaya getirdi.Bayanın eşi de "Eşim kilolu olduğu için hamile olduğunu fark etmedik. Hamile olduğunu bilmiyorduk, bu bebek tombaladan çıktı'' dedi.
Ne kadar ilginç yaaa insanın hamile olduğunun farkına varmaması.Kadının 3. çocuğuymuş zaten.Acaba adeti düzenli geldi de mi farketmedi anlamadım???

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! Böbrek ağrısıyla giden kadın, hastanede nur topu gibi bir çocuk dünyaya getirdi.Bayanın eşi de "Eşim kilolu olduğu için hamile olduğunu fark etmedik. Hamile olduğunu bilmiyorduk, bu bebek tombaladan çıktı'' dedi.
Ne kadar ilginç yaaa insanın hamile olduğunun farkına varmaması.Kadının 3. çocuğuymuş zaten.Acaba adeti düzenli geldi de mi farketmedi anlamadım???

bende okudum bu haberı ama nasıl anlamamıs asıl ben onu anlamadım

bende okumuştum bu haberi yinede saçma bu çocuk hiçmi tekme atmadı hemde daha önceden hamileik te yaşamış.

bende okumuştum bu haberi yinede saçma bu çocuk hiçmi tekme atmadı hemde daha önceden hamileik te yaşamış.
Valla biz aman belim aman kasığım aman göğüslerim mi şişti, vücut ısım mı arttı, rüyada gördüğüm şey bebeğe mi işaret vs....Millet farkında olmadan çocuk doğuruyor.Çok ilginç yaaaa ayy ne bileyim belki de fos haberdir.

Valla biz aman belim aman kasığım aman göğüslerim mi şişti, vücut ısım mı arttı, rüyada gördüğüm şey bebeğe mi işaret vs....Millet farkında olmadan çocuk doğuruyor.Çok ilginç yaaaa ayy ne bileyim belki de fos haberdir.

onların umrunda degılkı hamılemıyım degılmıyım ne zaman regl olucam belırtımı bunlar deyip durmuyorlar kafalarına takmıyorlar işte o yuzden de hemen hamıle kalıyorlar

onların umrunda degılkı hamılemıyım degılmıyım ne zaman regl olucam belırtımı bunlar deyip durmuyorlar kafalarına takmıyorlar işte o yuzden de hemen hamıle kalıyorlar
Valla yaa hiç kafalarına taktıkları yok biz öyle miyiz ayyy.Valla arada midem bulanıyor diyorum da eşim sen kendini çok dinlemeye başladın diyoo oysa ben bebek işareti olarak değil yaniii gerçekten bulanıyoo.Kendimizi dinleye dinleye hasta olacağaız valla....

canım senın gögüslerındekı belırtı 12 gün önce baslamısya hanı sen o günlerde yumurtlama dönemındeymıydın pekı normalde böyle agrın olurmuydu pekı
yok canım yumurtlamam bitmişti.internette dolaşırken bi site ye girdim gebelik hesabında hamile kaldığınız gün 31 temmuz yazıyordu.yani tam 12 gün vardı reglime işte o gün başlamıştı göğüslerim.

Geri