Valla yaa hiç kafalarına taktıkları yok biz öyle miyiz ayyy.Valla arada midem bulanıyor diyorum da eşim sen kendini çok dinlemeye başladın diyoo oysa ben bebek işareti olarak değil yaniii gerçekten bulanıyoo.Kendimizi dinleye dinleye hasta olacağaız valla....
selam kızlar nasılsınız ayselalper üzülme canım yeni bi ay yeni bi umut umudunu asla yitirme pozititif düşün ne geliyosa allahtan canım rabbim verceği zamanı iyi bilir
yok canım yumurtlamam bitmişti.internette dolaşırken bi site ye girdim gebelik hesabında hamile kaldığınız gün 31 temmuz yazıyordu.yani tam 12 gün vardı reglime işte o gün başlamıştı göğüslerim.
yok canım yumurtlamam bitmişti.internette dolaşırken bi site ye girdim gebelik hesabında hamile kaldığınız gün 31 temmuz yazıyordu.yani tam 12 gün vardı reglime işte o gün başlamıştı göğüslerim.
iyiyim canım yeni kalktım bişeyler atıştırıp dışarı çıkcam çok uyumak insanı kötü yapıyo her tarafım ağrıyo yaselam canım ıyıyız sen nasılsın
sitenin ismi gebelik rehberi otomatik hesaplayıcılardanda bebeğinizin gelişim aşamaları.hangı sıteden bakmıstın canım sen o hamıle kaldıgın güne yazarmısın bana
iyiyim canım yeni kalktım bişeyler atıştırıp dışarı çıkcam çok uyumak insanı kötü yapıyo her tarafım ağrıyo ya
sitenin ismi gebelik rehberi otomatik hesaplayıcılardanda bebeğinizin gelişim aşamaları.