Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bebiş olunca işi bırakmayı düşünmüyormusun?

yani eğer hamile kalırsam doğuma kadar çalışıyayım diyorum tabi allah kısmet ederse sonra bebek olunca yine en az 1 sene kendim bakmak istiyorum sonra yine devam çalışmaya ama yine bilmiyorum canım ya annem rahatsız ona veremem bakması için kayınvalidem desen biraz salık bakarmı bilmem yani işim biraz zor olucak galiba ne yapıcam bilmiyorum çocuğumuda başkalarına emanet edemem

canım yok zaten kendimi dinleme huyum da,ne bileyim accık bi kasık bel ağrı filan bile yok dinlemesemde🙂hayırlısı tabi yinede, bakalım....

anladım canım,bencede en güzeli bebişlerimize bizim bakmamız,yani ilk gülücüklerini ,ilk yürüyüşünü kendim görmek isterim ve benim disiplinime vereceğim eğitime tertibe düzene göre büyüsün isterim bende.başkalarına zaten kesinlikle vermeee

evet konustuk tatlım ama herkeste oyle belırtı olacak dıye bırsey yok belırtın olmaz ama hamıle olabılırsın ve reglın geçer belırtılerın o zaman baslar canım benım sakın öyle düşünme

evt canım doğru söylüyosun yok zaten başkasınada vermek istemem canım bakıcaz artık hayırlısı

yok tatlım yaa,aynı zamanda hissediyorumda,neyse bakalım hayırlısı,sende varmı bişeyler.

canım benım nerden bılıyosun da yok dıyosun dur bakalım daha zaman var belkı geç belırtı verır bende gögüslerımde sankı bırseyler hıssedıyor gıbıyım ama bebişe yormak ıstemıyorum çünkü bellı olmuyor baska bısıde yok